1pc Naujo Dizaino Naujumo Plaukų Juostų Unisex Black Madingi Kirpčiukai Kietas Juostos Dervos Paprastas Stilius Plaukų Lankelis Plaukų Aksesuarai

€1.16

-18%

€1.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

[xlmodel]-[custom]-[48872]

1pc Naujo Dizaino Naujumo Plaukų Juostų Unisex Black Madingi Kirpčiukai Kietas Juostos Dervos Paprastas Stilius Plaukų Lankelis Plaukų Aksesuarai

Aprašymas:

Medžiaga: Derva

Dydis: visas dydis

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos įvairiais būdais, ir tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Prašome ignoruoti dydžio. Kartais masto gali būti siauresnė nei mes su specialistais. Kinija yra paprastai mažesnis nei Europoje ir Jungtinėse valstijose. Todėl, prašome nuolat atstumas 1-3 cm.

3. Jei jums kyla kokių nors sunkumų renkantis dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tik nuoroda.

Mes galime priimti sumaišyti pardavimo, spalvos ir dydžio užsakymus. Kuo didesnis skaičius, tuo didesnę nuolaidą.

Į paketą įeina:

1 vnt lankelis

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[53635]

Medžiaga Derva
Stilius Naujovė
Modelio Numeris PSQ4474
Tipas Hairbands
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Modelio Tipas GEOMETRINIO
plaukų lankelis Plaukų Aksesuarai

Panašūs produktai