Sevich 9 Spalvos Plaukų Spalva Vaškas Vieną Kartą Plaukų Spalva Grietinėlė, Laikinas Plaukų Dažymas Stiliaus Unisex Vienkartiniai Plaukų Dažų Pasta Gelis

€1.64

-46%

€3.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Spalva, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Spalva, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Spalva.

Sevich 9 Spalvos Plaukų Spalva Vaškas Vieną Kartą Plaukų Spalva Grietinėlė, Laikinas Plaukų Dažymas Stiliaus Unisex Vienkartiniai Plaukų Dažų Pasta Gelis

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės. Greitai, plastiškumą ir lengva valyti. 8 spalvas galima pasirinkti spalvą, kaip jums patinka. Kaip naudoti: 1.Plaukai privalo būti nepriekaištingai švarūs ir 80% sauso. 2.Rub tinkamo dydžio, spalvos vaškas ant delno ir patrinkite exenly,tada kruopščiai taikyti ant plaukų. 3.Stilius, kaip norite su pirštais ar šukos. Specifikacija: Svoris:150g Dydis:7*7*4.5 cm Grynasis Svoris:100g. Tinkamumo laikas: 3 metai Spalva:Kaip Parodyta paveikslėlyje(pasirinktinai)

Techniniai duomenys:

100% brand new ir aukštos kokybės. Greitai, plastiškumą ir lengva valyti. 8 spalvas galima pasirinkti spalvą, kaip jums patinka.

Pakuotė:

1 x Plaukų Vaškas

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3mm paklaida, dėl rankinis matavimas. Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų. Dėkojame už jūsų supratimą.

Modelio Numeris sevich plaukų spalva vaškas
OEM/ODM Sveiki!
dropshopping Sveiki!
Lytis Unisex,moterų ir vyrų
Spalva 9 spalvą pasirinkti
Komponentas Plaukų Spalva Vaškas
Kostiumas Plaukų Formavimo
Kiekis 1 vnt
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas sevich
NET WT 120g
Funkcija Laikinosios/Disponuojamos Stiliaus Plaukų Vaškas
Gamybos Licencijos Sevich0911
Elemento Tipas Plaukų Spalva

Panašūs produktai