6/12 Spalva Laikinas Plaukų Spalva Kreidos Dažų Spalvingas Plaukų Pastelė "PASIDARYK pats" Stiliaus Priemones, Mergaitėms, Vaikams, Šalis Cosplay Creme

€2.67

-35%

€4.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Spalva, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Spalva, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Spalva.

6/12Color Laikinas Plaukų spalva Kreidos Dažų Spalvingas Plaukų Pieštuku

Kaip Naudoti:

1: Spray 1-colių skyriuje plaukus su vandeniu. Jums nereikia mirkti visą kryptis, tiesiog eiti kaip aukštas, kaip jūs norite, kad spalva būtų. 2: Tvist savo plaukų spalva dėl savo plaukų su viena iš plaukų kreidelės I rekomenduojame pasirinkti apie tris spalvas, ir naudoti vienu metu plaukus. Pradėkite nuo lengviausio atspalvio pirmas, nes, kaip matote, spalva tampa visos jūsų pirštines ir jūs galų gale su muddied versija pačioje hue visoje jeigu jūs einate tamsos į šviesą. 3: Laukti, kol jūsų plaukus išdžiūti. Tai sunkiausia dalis, bet turi už Plaukų Kreida pridėti prie savo plaukų. 4: Naudojant garbanoti ar butas geležies, eiti per kiekvienos spalvos kryptis. Tai nustato spalvos jūsų plaukai, todėl jis tarnaus ilgiau. Tada teptuku ir stilių, tačiau įprastai!

Pastabos:

1. Prašome, kad nepatektų į akis. 2. Jis gali būti plaunami, jei jūs gaunate jį ant veido. 3. Po dažymo, tai gali spalvą, mes rekomenduojame dėvėti tamsius drabužius. 4. Tai geriau plauti spalva ne prieš miega taip, kad nebūtų gauti spalvos ant pagalvės. 5. Lengvai taikyti, atsižvelgiant plaukų, ypač pilka ir šviesūs plaukai. Bet tai yra šiek tiek sunku spalvų, juodos arba rudos spalvos plaukų, todėl jums reikia pakartoti kelis kartus geresnis rezultatas. 6. Vaikams iki 3 metų amžiaus ir nėščioms moterims draudžiama naudoti.

Savybės:

--Lengva spalva, lengvai valomas, be drėgnų plaukų, galite šukos šviesos spalva. --Plaukų kreidelės ateina su unikalus aplikatorių, kuri leidžia jums tiesiog šepetėliu spalvą, kur norite jį matyti! --Specialiųjų rankinių dizainas, siekiant išvengti nešvarumų rankas ir drabužius per plaukų dažymas. --Dažų spalvos nemokamai, be jokių pirštinių - Švelniai dažų spalva nuo viršaus iki pabaigos. --Plaukų kreida kremai paliks jūsų plaukai minkšti ir lengvai valdomas, kai taikoma, ir ne lipni ir standus, kaip ir kitų produktų iš ten. --Plaukų kreida kremas yra puikus tiems, kurie mėgsta rodo ne savo individualumą, be išlaidų brangių salonai.

Modelio Numeris BB90537
Kiekis 6/Aikštelė,12/Daug
Elemento Tipas Plaukų Spalva
Gamybos Licencijos Q/HZHY02-2014 M.
NET WT 80g,100g

Panašūs produktai