Sevich Mėlynos Spalvos Skysčio Purškimo Laikinas Plaukų Dažų Unisex Plaukų Spalvų Dažų Momentinių spalvų dažų, galima Skalbti Plaukų Spalva, Dažų, Plaukų Stilius

€2.21

-50%

€4.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Spalva, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Spalva, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Spalva.

PASTABA

Paveikslėlio efektas yra nuoroda tik, naudojimo poveikis skiriasi nuo asmens. 1. Prašome, kad nepatektų į akis. 2. Jis gali būti plaunami, jei jūs gaunate jį ant veido. 3. Po dažymo, tai gali spalvą, mes rekomenduojame dėvėti tamsius drabužius. 4. Tai geriau plauti spalva ne prieš miega taip, kad nebūtų gauti spalvos ant pagalvės. 5. Lengvai taikyti, atsižvelgiant plaukų, ypač pilka ir šviesūs plaukai. Bet tai yra šiek tiek sunku spalvų, juodos arba rudos spalvos plaukų, todėl jums reikia pakartoti kelis kartus geresnis rezultatas. 6. Vaikams iki 3 metų amžiaus ir nėščioms moterims draudžiama naudoti.

Funkcija

1.Spalva: 5 Spalvas, Raudona, Mėlyna, Violetinė, Balta,Pilka 2.Net Svoris: 30ml. 3.Viena off spray plaukų dažų su unikaliu aplikatorių, kuri leidžia jums tiesiog šepetėliu spalvą, kur norite jį matyti! 4. Dažų spalvos nemokamai, be jokių pirštinių - Švelniai dažų spalva po purškimo. 5. Plaunamas ir lengvai valomas. 6.Laikinai spray plaukų dažų yra puikus tiems, kurie mėgsta rodo ne savo individualumą, be išlaidų brangių salonai.

Kaip Naudoti

1.Suplakti Prieš Naudojimą. 2.Pasirinkti skyriuje plaukų, kurį norite spalvą. 3.Pozicija butelis apie 5-10 cm nuo skirsnis plaukų ir purslų spalvos. 4.Palikite 30 sekundžių ir paglostyti sausas su popieriniu rankšluosčiu. 5.Viršelio spalvos skyriuje plaukų su plaukų lakas ruonių spalva. Šalinti : Plauti plaukus kruopščiai.Spalva gali būti 2-3 plauna būti visiškai nuplauti out.Laikykite ir naudokite kambario temperatūroje.

Specifikacija

30ml/vnt AKIMIRKSNIU SPALVOS PLAUKŲ, puikiai veikia ant bet kokios spalvos plaukus. Dailiai suprojektuoti šukos aplikatorius baltymus suteiks jums gražus atrodo. Paprasta naudoti namuose. Ne salonas aplankyti reikia. Puikus šalys, clubbing, festivaliai, ir smagu, kad cosplay.

Naudojimas Atsitiktinis makiažo/šalis, makiažo/vestuvių make up
Funkcija Vandeniui atsparus,Ilgai išliekantis, natūrali, Lengva Nešioti
Naudoti Pakratykite buteliuką prieš naudojimą
NET WT 30ml
Kiekis 1Pcs
Komponentas Skystis Plaukų Spalvos Dažų
Gamybos Licencijos SC20190813HC
Modelio Numeris Skystis Plaukų Spalvos Dažų
Pavadinimas Sevich vienkartinis Skystis Plaukų Spalvos Dažų
Prekės Pavadinimas sevich
Spalva Raudona,Mėlyna,Violetinė,Balta,Pilka
Elemento Tipas Plaukų Spalva

Panašūs produktai