Minkšto Silikono TPU Apsauginiai Byla Apima Xiaomi "Bluetooth" Nuotolinis Valdymas TV nuotolinio valdymo Shell Atvejais Nuotolinio Silikono Atveju

€1.39

-38%

€2.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nuotolinis Valdymas, Buitinė Technika, Pigūs Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Nuotolinis Valdymas.

Minkšto Silikono TPU Apsauginiai Byla Apima Xiaomi "Bluetooth" Nuotolinis Valdymas TV Box

ypatybė: 1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Silikono atveju, skirtos Xiaomi Infraraudonųjų spindulių ir "Bluetooth", Touch Nuotolinio Valdymo pulto, lengva prieiga prie visų mygtukų ir uostų 3.Šis produktas yra odos draugiškas, minkštas ir lankstus, kad būtų galima maksimaliai apsaugoti jūsų nuotolinio valdymo 4.Pagamintas iš minkštos ir tvirtos silikoninės medžiagos, jis yra lankstus, lengvas, lengva įdiegti, ir yra įvairių spalvų. 5.Apsaugoti jūsų nuotolinio valdymo gauti purvinas ir visada gražus 6.Flip stiliaus, Prabangūs ir Madingi 7.Itin plonas ir ypač aiškus. 8.Anti-kompaktiškas, puikiai tinka 9.Puikiai įrengtas Xiaomi, apsaugoti nuotolinio valdymo veiksmingai.

Specifikacija: Tipas: Nuotolinio Valdymo Padengti Medžiaga: Silikonas Spalva: Juoda, Balta, Mėlyna, Rožinė, Oranžinė,Žalia

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pakuotė: 1x Silikono atveju

Modelio Numeris Už Xiaomi "Bluetooth" Nuotolinis Valdymas TV
Kanalas 1
Prekės Pavadinimas CARPRIE
Pakuotė No
Belaidis Ryšys IR
Paramos PROGRAMĄ No
Naudoti TV

Panašūs produktai