Pažangų Mokymąsi, Nuotolinio TV, DVD, STB DVB , TV Box HIFI, Universalus Valdiklis su 6 dideliais Mygtukais Lengva Naudoti Vyresnysis

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nuotolinis Valdymas, Buitinė Technika, Pigūs Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, mokymasis, nuotolinio valdymo, universalus valdiklis, nuotolinio valdymo televizija.

6 Klavišai Dideli Mygtukai Mokytis Nuotolinio valdymo TELEVIZORIUS,STB,DVD,DVB,HIFI.

Tai yra labai paprasta, esay naudoti senus žmones.

Produktai su Europa, ROHS ir CE/EMC standartus.

1 nuotolinio valdymo pultas - 6 mygtukai - 0 problemų

Šis nuotolinio pakeičia visas reikiamas funkcijas garso ir vaizdo nuotolinis valdymas. Ne daugiau hugh ir paini, nuotolinis valdymas.

Šis nuotolinio valdymo sužino, visos funkcijos tiesiogiai iš originalaus nuotolinio valdymo pulto ir taip tinka visų markių nonrestrictively.

Šis nuotolinio siekia visi, kurie yra overstrained ar nelaimingas su savo perkrautas originalus nuotolinio, nes daugeliu atvejų tik

svarbiausia mygtukų, pavyzdžiui, galios, garso ir kanalo yra naudojami. Pagal susilaikant nuo rečiau reikia mygtuką, kaip ir meniu,

šis nuotolinio yra puikus pasirinkimas už vyresnio amžiaus žmones, kurie gali būti priderinti meniu parametrai su daug originalas

nuotolinio valdymo netyčia kas dabar ir tada. Tai negali atsitikti, kai, naudojant šią nuotolinio conttrol.

O taip pat visiems kitiems, kurie ieško kompaktiškas ir aišku, nuotolinio valdymo, tai yra gera alternatyva.

l Kompaktiškas ir learnable universalus nuotolinio valdymo

l 6 gerai išdėstyti mygtukai

l Išvengiama patikslinimų meniu ar kitus parametrus

l Labai paprasta programa ir rankena

l Extra large mygtukai

l Suderinama su visais

l Pakeičia visą audio/video /STB/TV/DVD/DVB/SAT/HIFI/VCD/ ir SPINDULIŲ nuotolinio valdymo

l Reporgrammable, kiek reikia, bet kuriuo metu.

l No ištrinti nustatymo metu keisti baterijų

DĖMESIO!! 1. Neveikia Kondicionierius, o Ne "Wifi" ar "Bluetooth".

2.Turite originalus nuotolinio valdymo mokyti.

Produkto Specifikacijos:

Pavadinimas

Mokymosi nuotolinio valdymo TM-6S

Naudoti

Nukopijuoti Kodą iš Infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo TV/STB/DVD/DVB/HiFi/TV box, Tada darbas kaip tos pačios funkcijos kaip originalaus nuotolinio valdymo pulto.

Raktų skaičius

6Keys

Dydis ir svoris

175*30*17mm, 42g

Baterija

2*AAA (nepridedami)

Medžiaga

Visiškai Naujas.

Darbo atstumas

>8 metrų

Kokybės Standartas

CE/ROHS/SO9001

Garantija

1 Metai, Pakeitimas kokybės problema.

Kritimo testas

Lašas nuo 1 metras, jokios žalos.

Pakuotė

Maišelis su instrukcija

Mokėjimo

Internetu mokėti Alipay, Paypal, Kreditinės kortelės ir kt..

Tvarkymo laikas

Laivas iš 3days (ne poilsinių)

Pastabos

Ne dėl Oro kondicionierius, "WiFi" ir "Bluetooth" nuotolinio.

Išsamios Nuotraukos:

Apsaugos pakavimo su instrukcija:

Vadovas:

Sertifikatas CE/EMC /ISO9001

Apie Laivybos: 1.Paprastai, mes išsiųsti iš sklypą 3days(neįskaitant Švenčių ir poilsio dienas). 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Ypač pašto kodą.

3.Jei jums nereikia gauti jūsų siunta per 35 dienas, prašome susisiekti su mumis, Mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti, jei jums nereikia gauti produkto 60days(Brazilija yra 90days), galite prašyti grąžinti visą. Apie Garantija:

1. 12 MĖNESIŲ Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę elementai TURI BŪTI pranešta per garantinį laikotarpį . Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Mes atsiųsime jums naują pakeisti ar grąžinti pinigus, jei defektas yra tiesa. Apie Grąžos/Grąžinimas: 1. Jei jums nereikia gauti elementus 60days(Brazilija yra 90days), gausite visa grąžinamoji išmoka. 2. Jei jums gauti sugadintos prekės, atsiųskite mums nuotrauką, jums bus gauti visą kompensaciją immediatetly. 3. Jei nuotolinio valdymo negali dirbti savo prietaisą, atsiųskite mums nuotrauką iš savo prietaiso, jums bus gauti visa grąžinamoji išmoka, jei ji yra mūsų kaltė. 4. Jei produktas yra ne toks, kaip žadėta, atsiųskite mums foto, gausite visa grąžinamoji išmoka. 5. Jei pastebėsite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis 10days po to kai jūs gaunate daiktų. Mes informuos jus, kaip gauti grąžinamąją išmoką arba gauti naują pakeitimas.

Apie Atsiliepimą:

1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

2. Mes norėtume, kad jūs susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas

3. Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome pabandyti duoti mums 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų produktą ir mūsų paslaugos. Bendrovė įvadas: Mes gamintojo visų rūšių nuotolinio valdymo pultelius, mūsų gamykla buvo įkurta 1992 metais, Įsikūręs Zhejiang provice, kurių plotas 60000 kvadratinių metrų, daugiau nei 500 darbuotojų. Jei esate wholesaller arba importuotojas mūsų produktus, jei norite, kad didelis kiekis arba padaryti OEM produktus, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Trademanage arba palikite mums pranešimą.

Baterija 2*AAA
Modelio Numeris TM-6S
darbas TV/DVD/TV BOX/VCR/DEKODERIS/HIFI
Naudoti Apšvietimas
Pakuotė Taip
Kanalas 1
Sertifikavimo ROHS
Sertifikatas CE/ROHS/ISO9000
Belaidis Ryšys IR
dydis 175*30*17mm
Dažnis Centrinis
Funkcija Nukopijuoti kodą iš nuotolinio valdymo
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Hiye
Paramos PROGRAMĄ No

Panašūs produktai