KEBIDU 433 Mhz Kopijuoti Nuotolinio Valdymo Klonas Klonavimo Kodas 433MHZ RF Siųstuvas Nuotolinio Automobilių Garažo Vartų, Durų Atidarytuvas popierinės kopijavimo aparatų matricos

€1.53

-21%

€1.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nuotolinis Valdymas, Buitinė Technika, Pigūs Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Nuotolinis Valdymas.

KEBIDU 433 Mhz Kopijuoti Nuotolinio Valdymo Klonas Klonavimo Kodas 433MHZ RF Siųstuvas Nuotolinio Automobilių Garažo Vartų, Durų Atidarytuvas popierinės kopijavimo aparatų matricos

Aprašymas: Medžiaga: Plastmasinis.

Dydis: 60*36*12mm.

Spalva: Kaip nuotraukose.

Tipas: Belaidis nuotolinio.

Dėl: pvz., elektros artinimo durys, nuotolinis valdymas, kelių vartų nuotolinio valdymo pultas, rankos nuotolinio valdymo ir t.t.

Nominalus tūris: 12V Baterija.

Belaidžio perėjimas nuotolis: 50-150 m). (atviroje erdvėje)

Savybės:

Multi-funkcinis ir multi-variable, asmeninį ir patogi, paprastas dizainas ir greitai naudoti.

Šis pažangus kopijuoti nuotolinio valdymo pultas yra pasirenkamas elektros durys, nuotolinis valdymas, artinimo durų nuotolinis pultelis, garažo vartų nuotolinio valdymo pultu.

Uždaryti mikroschemų tipų:

2260 (PT2260, SC2260, LX2260, HX2260); 2262, (PT2262, SC2262, LX2262, HS2262, 1527), PT2264, PT2240 (LX2240), (EV1527, HS1527, HX1527), FP527, CS5211, SMC918, SMC926, AX5026, AX5326-3, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6012, HT6013, HT6014, HT12D, ymc918, iecf630 ir pan. diffent mikroschemų gamintojai turi diffent priešdėlių chip model, kaip ilgai, kaip skaitmeninės dalis lustas gali būti tas pats modelis.

Pastaba: darome ne kopijuoti geležinkelių kodas lustas, nes ten yra atsitiktiniai spausdinimas geležinkelių kodas chip. kai kopijavimas geležinkelių kodas lustas, nuotolinio valdymo pultas, neįmanoma nustatyti, originalus nuotolinio valdymo lustas yra šifravimo lustas. thereforge, mes ne kopijuoti geležinkelių kodas nuotolinio valdymo pultu.

Naudoti veiksmus:

1. aišku kodas: dvi Batų tuo pačiu metu palaikykite atrakinimo mygtukas ir užrakinimo mygtuką; LED šviesos žaibo flash 3 kartus per 2 sekundes; tegul vienas iš pardavėjų eiti (kita vertus ir negali eiti), ir tada naudokite prarado pirštą greitai spustelėkite tris kartus prarado mygtuką, kol LED šviesos "flash" greitai; du pirkėjai gali spaudai; tada paspauskite bet kurį vieną mygtuką nuotolinio valdymo; kai LED šviesos durų off, tai reiškia, aišku, kodas yra sėkmingas ); jei po to, kai jūs paspauskite bet kurį mygtuką nuotolinio valdymo, šviesos vis tiek, tai rodikliai, kad originalus kodas nebuvo aišku. jums reikia naujo-aišku, ir tik sėkmingai išvalyti kodą galite uždaryti būti sėkmingas. galite pakartoti aiškiai ir klonas kodą.

2. copy: kairę ranką pirkinių originalus nuotolinio valdymo pultas, dešinę ranką pirkinių uždaryti nuotolinio valdymo ir išlaikyti du nuotolinio valdymo taip arti, kaip įmanoma, paspauskite pirmą klavišai, du nuotolinio valdymo pulteliai, tuo pačiu laiku; apie 2 sekundes, LED lemputė pradės mirksėti greitai 2 kartus; po vieną sekundę, lemputė palaiko flash ir atleiskite savo batus; ir tada paspauskite klavišą, po sėkmės Tyrimai, šviesos vis didėja, o tai reiškia, kad pirmasis pagrindinis kodas, originalus nuotolinio valdymo buvo susieta su nuotolinio valdymo; tas pats metodas gali būti naudojamas įjungti antras raktas, trečiosios pagrindinės... jei kopija yra sėkmingas, nuotolinio valdymo funkcija yra ta pati kaip ir originalo atitikimo nuotolinio valdymo pultu.

3. parduotuvė: Kai jūs įsitikinkite, kad išvalyti kopiją nuotolinio valdymo kodą, galite imituoti kopiją nuotolinio valdymo apačioje du mygtukai, LED lemputės pradės mirksėti greitai, atleiskite, paspaudus bet kurį klavišą ar mygtuką, šviesos ilgas, tai rodiklis, kad kodo nuotolinio valdymo yra atkurtos. prieš naudodami mūsų kopija, nuotolinio valdymo pultas, prašome įsitikinkite, kad pašalinti esamą kodą iš nuotolinio valdymo pulto.

4. Kaip susidoroti su situacija, kai kai kurie klavišai gali kontroliuoti, poilsio ir negali kontroliuoti? Galite naudoti aiškus ir atkūrimo operaciją, konkreti operacija yra taip:

(1) pirmasis aišku, kodas;

(2) po valymo kodą, kopijuoti sėkmingų mygtuką dar kartą, ir nėra reikalo kopijuoti poilsio mygtukai;

(3) ir tada išvalyti kodą dar kartą;

(4) saugoti kodas; šiuo metu, originalius raktus, kad nebuvo sėkmingi. jei nėra kopija, po antrojo egzemplioriaus klavišus, pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus vėl ir vėl, kol visi raktai yra sėkmingas.

priežastys:

1. pasirinkite nuotolinio valdymo Prerijų lygių: originalus nuotolinio valdymo funkcija yra normali, nuotolinio valdymo lustas yra tas pats, ar jie yra suderinami, nuotolinio valdymo pulto veikimo dažnis tas pats.

2. nuotolinio valdymo pulte gali tik kopijuoti fiksuotojo kodas, mokytis kodas chip ir dalis vieno lusto nuotolinio valdymo (galima kopijuoti lusto modelis pamatyti copyable chip tipo ).

3. du-taip, nuotolinis valdymas, geležinkelių kodas nuotolinio valdymo, vieno lusto šifravimo programa, nuotolinis valdymas negali būti susietos. pavyzdžiui, HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 ir pan.

4. prieš kopijuojant nuotolinio valdymo, įsitikinkite, kad esamas kodo nuotolinio valdymo buvo aiški ir patikrinta, kad kodas yra aiški. priešingu atveju, jis negali būti.

5. Prašome manote, kad jūsų nuotolinio valdymo pultas turi pakankamai galios, kad atstumas tarp dviejų nuotolinio valdymo, tuo geriau! Jei kopija atstumas yra per arti pereiti prie skirtingų kampų, kopiją. paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką, originalus nuotolinio valdymo siunčia signalą visiškai normalus, ir tada paspauskite mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, siekiant užtikrinti, kad funkcija yra baigtas.

Pakuotės saugomų:

1*433 MHZ nuotolinio valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos.

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3mm skiriasi, rankinis matavimas.

2. duo skirtumas ekranas ir skirtumas šviesos, nuotrauka negali parodyti tikrąjį spalva elementą. ačiū už jūsų supratimą.

Prekės Pavadinimas kebidu
Modelio Numeris 4 Mygtukai 433Mhz Nuotolinio Valdymo
Belaidis Ryšys IR
Kanalas 4
Dažnis 433 MHz
Paramos PROGRAMĄ No
Pakuotė No
Naudoti Universalus

Panašūs produktai