5 rūšių Žaislų, Piešimo Vandens Piešimo Kilimėlis Kilimas Daugkartinio naudojimo Tapybos Lenta Su Magija Parkeris netoksiškas Anksti Švietimo Žaislai vaikams

€2.69

-14%

€3.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Piešimas, Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Piešimo Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Piešimas, Žaislai.

Dėmesio:Maža klaida, leidžiama faktinį matavimo. Prašome patikrinti, dydis per vaizdą į puslapio prieš jus pirkti.

Aprašymas:

Šis kilimėlis bus sukurti pasakų piešinius ir vaizdus, nuostaba savo vaikams. Jums nereikia jokių dažų, tiesiog naudojant magija rašiklis pripildomas vandens ir sukurti magija motina. Vaikai bus sužavėti, kaip spalvingas nuotraukas iki pavasario, ir pamažu išnyks todėl, kad vaikai gali naudoti motina vėl ir vėl. Puikus žaislas jūsų mažylis!

Savybės:

1. Built-in kempinė, minkštas ir patogiau suimti. 2. Dažytos viskas bus natūraliai išnyksta, gali būti naudojamos pakartotinai, paprasta naudoti ir nešiotis. 3. Stebuklingas vanduo teptuku, skaidrus vanduo atlikti dažymo. Pasirinktas aukštos kokybės medvilnės pagaminti pen, didelio tankio, geras vandens sugėrimas, sklandžiai tapyba. 4. Saugumo medžiagos. Saugos ir aplinkos apsaugos dažai, vandens rašalo, netoksiški ir be taršos, žaliosios ir sveikos. 5. Kruopščiai meistriškumo, nuostabių detales. Griežtai siuvimo technologija moka daugiau dėmesio kuriant kiekvieną pajungimo detalės. Tvarkingas apdailos procesą daro vandens drobė ryškesni, patvarus ir praktiškas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Audinys Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Lytis: Unisex Amžiaus: Vyresni nei 3 Dydis: Kaip vaizdą rodo: 29.5x29cm (11.41x11.61in) B: 29x19cm (11.41x7.48in) C: 25x16.5cm (9.84x6.49in) D: 25.5x16.5cm (10x6.49in) E: 29x19cm (11.41x7.48in)

Paketų Sąrašo:

A-E tipas: 1X Vandens Piešimo Kilimėlis 1X Magija Parkeris(be dangtelio) Atkreipkite dėmesį, kad visi rašikliai bus be dangtelio.

Pastaba: Už "Yanwen Ekonomikos Oro Paštas" & "Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius" , "Cainiao Super Ekonomika" nėra jokių sekimo savo šalyse,nes jie yra paprasti pristatymo atvykimo laikas yra apie 30-75 dienų.(pristatymas gali vėluoti ne apsipirkimo sezonas)

Tipas Piešimo Lenta
Klasifikacija Dažų Mokymosi Sąsiuvinis/Dažymas Sąsiuvinis
Prekės Pavadinimas COOLPLAY
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius > 3 metų
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
Lytis Unisex
Medžiaga Medžiaga
Modelio Numeris 1366-1

Panašūs produktai