Tapyba Multi-funkcija Įspūdį Spirograph Geometrinis Valdovas Rengimo priemonė Studentams Piešimo Žaislai Vaikams Mokytis Meno Įrankis

€0.81

-9%

€0.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Piešimas, Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Piešimo Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Piešimas, Žaislai.

RM7672529579025763 Multi-funkcija Veislės Wanhua valdovas rato valdovas Įvairių piešimo šabloną valdovas grafinis didelis valdovas tapybos žaislo pakuotės dydis: 10*20CM Produkto svoris: 24g Gaminio spalva: įvairių spalvų atsitiktinai sumaišyti mėlyna žalia raudona geltona ir pan., negalima pasirinkti spalvą, Produkto priedai: kaip matyti, vienas dydis, trys įrankių Produkto pakuotė: OPP maišelis pakuotė Vieną skylę piešimo, naudojant skirtingus metodus vieną skylę pasiekti skirtingą poveikį. Lygiosios pabaigos parengti iki galo, kad pradžios ir pabaigos taškai yra sujungti Perkeliant metodą, parengti tam tikrą skaičių ratų sustabdyti pen pagal modelį reikia perkelti vieną arba kelis kartus toliau tapyba. Ilgo ir trumpo jungimo piešimo derinys vieną skylę ir skylę toje pačioje išorės įranga: pirma padaryti du ar daugiau skylučių ant vienos išorės pavara. Kartu piešimo skirtingų išorės pavarų skyles ir skylutes: pirma atkreipti tam tikrą modelį su viena skylė, o dvi skyles vienoje išorės įrankius asmeniui, tada įdėkite kitą pavarą arba dviejų ar daugiau įrankių, kaip reikia, turiu perdažyti iš sėdi ant originalaus vaizdo formos sudėtingesnis modelis.

Plastiko Tipas PVC
Modelio Numeris Piešimo Žaislų Rinkinys
Prekės Pavadinimas SAYOLOG
Įspėjimas Piešimo Žaislų Rinkinys
Lytis Unisex
Klasifikacija Kopijavimo Sąsiuvinis
Tipas Piešimo Žaislų Rinkinys
Amžius > 3 metų
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai