Montessori Spalvinimo Knygelė Doodle & Daugkartinio Naudojimo Magija Parkeris Tapybos, Piešimo Lenta Vaikams Kūdikių Švietimo Gimtadienio Žaislas Dovanos

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Piešimas, Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Piešimo Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Piešimas, Žaislai.

Specifikacija: Produkto Pavadinimas: Stebuklinga magija vandens, dažymo Medžiagų: Popieriaus Spalva:Spalvinga Tinka Amžius: nuo 3 Metų Metų Funkcijos: 1. Užpildykite pen švariu vandeniu arba pamirkykite pieštuko galiuką į vandenį padaryti rašiklį automatiškai sugerti vandens, tada jūsų vaikai gali piešti ant piešimo lenta bus(Kai parkeris yra naudojamas pirmą kartą, nusukti pen galvą ir pamerkti į šiltą vandenį 30 minučių, todėl, kad rašiklis gali būti visiškai drėgna ir bangavimas,atnaujinti vandentiekio vandens arba geriamojo vandens, tada pen bus daugiau skysčių.) 2. Tapyba ranka, atrodo, iš karto, kai jūs padaryti; 3. Rašysenos bus dingsta su vandens ženklu išgaruoti, ir drobė sugrįžta į savo pradinę formą, taip, kad vaikas ir toliau galėtų kurti.(Pastaba: greitis vandens pėdsakų džiovinimo priklauso nuo aplinkos sausumas. Vasarą, jis paprastai yra apie 5-10 minučių. Žiemą, nes didelis skirtumas, patalpų temperatūros, tai nėra labai gerai nustatyti. Kai kuriose vietose vandens kokybė yra pożółkły. Galima palikti žymę ant krašto dalis tapybos, bet neturi įtakos naudojant. Jei ženklas yra per daug, galite nuplaukite jį švariu vandeniu tiesiog GERAI!) 4.Kai piešimo lenta yra saugomi, prašome sauso vandens rašiklis. Pastaba: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Ačiū! Paketų sąrašo: 1 Set Stebuklinga magija vandens tapybos Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų

2.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

3. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai yra išspręsti

2.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Jūs Perkate - Mes Laivas Jums !

1> Mes Galime Pateikti Nuotraukas ir Jums, Jei Jums Reikia.

a. Jūs galite atsisiųsti nuotraukų iš mūsų parduotuvės aprašymas tuščią tiesiogiai

b. Taip pat galite atsisiųsti vaizdus iš mūsų oficiali parduotuvė tiesiogiai

c. Jūs galite kopijuoti ir atsisiųsti nuotraukas iš mūsų "Google" vairuotojo, ir kaina gali būti refered mūsų tinklapis

2> Kaip Pradėti Iki Užsakymą Elementai, taip Lašas Laivybos?

a. 1 žingsnis Pridėti Nuotraukas į Jav

b. Step2 Mes Pavadinimas SKU už Jį

c. Step3 Pradėti Lašas Laivas šį Elementą

Įspėjimas NE valgyti
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Dažų Mokymosi Sąsiuvinis/Dažymas Sąsiuvinis
Feature1 Piešimo Lenta Žaislai
Amžius > 3 metų
Feature3 Kūdikių Švietimo Žaislas
Prekės Pavadinimas mishatoys
Medžiaga Popierius
Feature2 Magija Vandens Piešimo
Lytis Unisex
Tipas Piešimo Žaislų Rinkinys
Modelio Numeris Stebuklingas Vanduo Tapyba

Panašūs produktai