3pcs Silikono Konteinerių 5ml Mažas Langelis Vaškas Talpyklos Naftos Lange Uždėkite Indą Spalvinga Dėžutė su Dangčiu Rūkymo Reikmenys

€1.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Laikymo Buteliai & Stiklainiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Butelių & Stiklainiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Buteliai & Stiklainiai.

( Patarimai: prašome palikti pranešimą su mumis, jei norite nustatyti spalvas.) Tai turi būti punktas visus už naftą, sugriauti, vaškas ir kiti eteriniai aliejai, vienintelis būdas laikyti ir nešiotis.

Prekės Informacija:

Pavadinimas:5ml vandens spalvos langelį

Talpa: 5 ml

Formos:Turas

Aukštis:18mm

Skersmuo:32mm

Medžiaga: Maisto kokybės nelipnius Silikono,BPA Free,Atlaiko Aukštą Temperatūrą, Žaliavų Savybių: *Lengva valyti ir atlikti *Su dangteliu, galima laikyti daiktus, švieži *Saugoti vaškas,naftos ar kitų mažų dalykų, *Gana modelis, ir ji gali būti gera dovana Prekių Ekranas: klausimų apie produktus, prašome palikti pranešimą. Jei logistikos užima tiek daug laiko, prašome susisiekti su mumis. Mes padės išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau. Mes Factory Outlet. Mes džiaugiamės, Didmeninė prekyba ,Dropshipping ir Individualų Užsakymus. Ir prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Jeigu esate patenkinti produktai, mes jums labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums gera apžvalga. Ir, jei nesate patenkintas juos, prašome susisiekti su mumis ir nepalieka blogų apžvalga. Mes stengiamės suteikti jums gerą sprendimą.

( Patarimai: prašome palikti pranešimą su mumis, jei norite nustatyti spalvas.) Tai turi būti punktas visus už naftą, sugriauti, vaškas ir kiti eteriniai aliejai, vienintelis būdas laikyti ir nešiotis.

PASTABA: Yanwen Ekonomikos Oro Pašto neturite Stebėjimo Informaciją. Jei Jūs turite Galiojančią Sekimo Numerį Visą Stebėjimo apie Jūsų Užsakymą, Prašome Pasirinkti kitą prekių pristatymo būdą, pvz., Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,Basilico-pica.lt-Standartas, Basilico-pica.lt-Užsklanda, UPSE, ePacket, DHL, UPSS. Ačiū!

Prekės Informacija:

100% Silikono, Vaško Konteineriai

Talpa: 100ML

Dydis: 71*60mm

Medžiaga: Maisto kokybės nelipnius Silikono,BPA Free,Atlaiko Aukštą Temperatūrą

Fuction: Šaldiklis,Šilumos,Sudužti Atsparūs Ir Karščiui Atspari Iki 450 laipsnių pagal celsijų

Lengva Naudoti Ir Valyti,Nr. Neįprasto Kvapo Ar Dėmių

Eco-Friendly,Švelnumas,Non-Stick Apdaila, Lankstus, Lengvas Ir patogus nešiotis, Lengva Laikyti Ir gabenti Patvarus,ilgalaikiu,Ilgas tarnavimo Laikas Prekė Ekranas: Ei,draugas! Mes gamyklos tiesioginės prekybos! Mes priimame didmeninė ir individualų! Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai! Mes suteiksime jums geriausias pasiūlymas!

Naudoti Įvairenybės
Uždarai Konteinerių stiliai Padengti
Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai
dydis S
Medžiaga Silikono
Pakuotė 3
Modelio Numeris 5ml vandens spalvos langelį
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas YUHAOSHENGTECH
Talpa 5ml

Panašūs produktai