8 dalių rinkinys Maisto Saugojimo Konteineris Plastikinis Virtuvės Šaldytuvo, Makaronų Dėžutės Multigrain Bako Skaidrus Sandarios Skardinės

€2.51

-39%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Laikymo Buteliai & Stiklainiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Butelių & Stiklainiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Buteliai & Stiklainiai.

Pavadinimas: Plastikinių maisto produktų laikymo bako Medžiaga: PET Talpa: 460ml / 700ml / 1300ml / 1800ml pakuotę įeina: 1 dėžutė / 4 dėžės. / 5 dėžės / 6 dėžės / 8 langelių / 10 dėžučių etiketės yra aštuonių vienetų, vieną rašiklį Ar turite tokių problemų: 1. Nežinau, kaip laikyti likusių maisto? 2. Šaldytuvas yra nešvarus ir purvinas (ypač tada, kai jūsų berniukas/draugei eina atidaryti šaldytuvą namuose) 3. Ar lengva nutraukti ir nepatogūs, naudojant stiklo rezervuarus? Jūs galite apsvarstyti galimybę naudoti lengvas plastiko sandarų indelį, kad nebijo kritimo ir gali geriau organizuoti maisto. Tai yra, ji yra graži ir turtinga. Ji gali būti dedama į šaldytuvą ir stalčių, kuris yra labiau tinkamas saugojimo kambarį! 10 priežasčių pirkti: 1. Aukštos kokybės medžiagos, stiprus ir patvarus 2. Užrakinta švieži, lengva atidaryti ir uždaryti 3. Nesijaudinkite apie krekingo 4. Pagrįsta, buteliuko dizainas, lengva nešiotis 5. Prabangus apdailos, šiltas ir švarus 6. Švari ir tvarkinga, Lengvai rūšiuoti ir sukrauti ir laikyti 8. Pastovus krovimas, sutaupyti vietos 9. Gyvenimas taptų patogesnis 10. Didelio kalibro projektavimas, nėra lengva ištekėti! pastaba: Dėl skirtingos ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo spalvos nuotraukoje. Prašome atidėti 1-3 cm (priklauso rankiniu matavimo)

Talpa 201-300ml
Prekės Pavadinimas BD-Devyni vasaros
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris sng-12
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Įžuvinti
dydis M
Naudoti Maisto
Uždarai Konteinerių stiliai Padengti
Plastiko Tipas PC
Pakuotė 6~10
Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai

Panašūs produktai