Silikono Rūkymas Vamzdis su Dubenyje šaukštu vamzdis Silikono Vamzdis švyti tamsoje 7 žodžio formos Rūkomojo tabako Vertus Vamzdžiai spalvinga šaukštas

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Laikymo Buteliai & Stiklainiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Butelių & Stiklainiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Buteliai & Stiklainiai.

Prekės Informacija:

Gerbiami klientai, sveiki! Užsakant, jei spalva atsargos yra nepakankamos, mes su jumis susisieksime pirma, pasirinkti spalvą, jei ne susisiekti su jumis, mes atsiųsime panašių spalvų, tikiuosi, kad suprasti!

Pavadinimas: mažos silikono tabako vamzdis su stiklo dubenėlį

Medžiaga: maisto kokybės silikono ( pass FDA bandymo )

Spalva: kaip paveikslėlyje

Darbinė Temperatūra: -40 ° C-280 ° C

Svoris: apie 62g\vnt

Paketą, Įskaitant: 1 x mažas silikono tabako vamzdis su stiklo dubenėlį

Prekės Savybės: ekologiškos medžiagos, maisto kokybės silikono, gali praeiti FDA testą. Karščiui atsparios,ne klijuoti, lengva valyti, vargu ar galima neveikia, gali būti naudojamas apie 4000 kartų. Ilgas cigaretės laikiklis yra geras filtras dūmų. Dydis-23 cm. Tai labai convient laikyti ir nešiotis. 4 spalvų. Mes taip pat paramą pagal užsakymą spalvų ir spausdinimo logotipas. PREK.KOD yra 100 vnt

Prekių Ekranas:

Ei,draugas! Mes gamyklos parduotuvėje! Mes priimame didmeninė prekyba, spausdinimo logotipas, dizainas, spalvų ir formų! Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai!

Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai
Modelio Numeris s
Pakuotė 1
Uždarai Konteinerių stiliai Padengti
Funkcija Lankstymo
Medžiaga Silikono
dydis S
Naudoti Prieskonių
Prekės Pavadinimas YUHAOSHENGTECH
Talpa 0-100 ml

Panašūs produktai