Ekologiški Rankų darbo Bambuko Saugojimo Vamzdis Biologiškai dantų šepetėlį Atveju Bambuko dantų šepetėlį Kelionės Laikiklį su Mediniais Laikmatis Smėlio Užraktas

€2.52

-28%

€3.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų šepetėliai.

ExiuBro Rankų darbo Bambuko Storge Vamzdis Ekologiškas dantų Šepetėlis Atveju Bambuko dantų šepetėlį Kelionės Turėtojas individualiems poreikiams pritaikytos Kelionės Dovana

Dauguma dantų šepetėliai yra pagaminti iš plastiko, plastiko, kad gali užtrukti daugiau nei 200 metų degraduoja

Mūsų naudojami plastikiniai dantų šepetėliai dažniausiai galų gale į sąvartyną arba į vandenyną, kad galų gale sukelti žemės, oro ir vandens tarša. Tai neigiamai veikia gamtą, aplinką, ir mums. Plastikiniai vartojimas yra pernelyg įsišaknijęs mūsų visuomenėje. Ji galėtų būti laikoma epidemija.

Mes tikime, naudojant bambuko, dantų šepetėlis, ji yra labiausiai ekologiška dantų šepetėlį, palyginti su plastiko dantų šepetėliai, kurios paprastai yra pagaminti iš iškastinio kuro.

Pagamintas su Gryno Bambuko ir puikiai naudoti keliaujant, dantų šepetėlis atveju. Tai ekologiškas, biologiškai ir puikus nulio atliekų įrankis.

Atsiliepimai

1.Jei esate atitinka mūsų paslaugas ir produktus, Tikiuosi, jūs galite pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų. Jūsų paramos, tai labai daug mums.

2.Jei turite klausimų ar problemų, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba negtive atsiliepimų. Mes padėsime jums ją išspręsti, ir, kad jūs patenkinti apie tai.

3.Mes jums atsakyti per 24 valandas, Jei jūs negaunate atsakymo per šį laiką, prašome siųsti juos

Tipas Dantų šepetėlis travel set
Elemento Tipas Dantų šepetėlis
Medžiaga BAMBUKO
dydis 6017
Prekės Pavadinimas ExiuBro
Kiekis 1
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Biologiškai Bambuko Rankena, Dantų Šepetėlis

Panašūs produktai