Daugkartinio Naudojimo Fresh Breath Maker Liežuvio Grandiklis, Burnos, Liežuvio Valiklį, Burnos Šepetėlis Daugkartinio Naudojimo Fresh Breath Maker Dantų Burnos Priežiūros

€0.94

-12%

€1.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų šepetėliai.

Būklė: 100% Visiškai Naujas Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Sidabrinė Dydis L: 13.2*6.2 cm Dydis S: 14.7*2.3 cm Kiekis: 2vnt Lengvas ir pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Padeda pašalinti bakterijas ant nugaros, jūsų liežuvis, kur jūsų dantų šepetėlis negali pasiekti. Kova veiksmingai ir atnaujinti savo blogą burnos kvapą. Burnos Ligų Profilaktika, veiksmingai valyti liežuvį bakterijas ir pašalinti poilsio. Ilgaamžiai, unikalaus dizaino ir lengva ir patogu naudoti. Lengva valyti po naudojimo Pastabos: Kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2 funkcija tongue cleaner
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LEKGAVD
Funkcija 5 Burnos Šepetėlis
Dydis L 13.2*6.2 cm
Dydis S 14.7*2.3 cm
Spalva Sidabrinė
3 funkcija Kalba Šepetys
Funkcija 1 Blogas Burnos Priežiūra
Amžiaus Grupė Suaugusieji
4 funkcija liežuvio grandiklis
Medžiaga Nerūdijančio plieno
dydis 14.7*2.3 cm
Kiekis 2vnt
Modelio Numeris Liežuvio Grandiklis Cleaner
Elemento Tipas Dantų šepetėlis
Funkcija 6 Dantų Burnos Priežiūros priemonė

Panašūs produktai