Gamtos Ekologinio Draugiškas Bambuko dantų šepetėlį Kelionės Atveju Daugkartinio naudojimo Bambuko Nešiojamų Kelionių turėtojo nustatyti Skalbti BPA Free bambuko atveju

€1.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų šepetėliai.

Gamtos Ekologinio Draugiškas Bambuko Dantų Šepetėlį Kelionės Atveju

Daugkartinio naudojimo Bambuko Nešiojamų Kelionių turėtojo nustatyti Skalbti BPA Free bambuko atveju

Sveiki Dropshipping & Didmeninė Aprašymas: 1. 100% NATŪRALUS, EKOLOGIŠKAS NULIO ATLIEKŲ BAMBUKO ATVEJU - Tai daugkartinio naudojimo bambuko atveju yra patogus, patvarus ir ilgalaikis. Tai puikus parduotuvėje šiaudų ar rašikliai. Pagamintas iš real visą bambuko stiebai. Bambukas yra sparčiai auganti ir gali būti auginami be pesticidų. 2. NEŠIOJAMŲ IR KELIONĖS DRAUGIŠKAS ATVEJU, Kad šis nešiojamas atveju jūsų rankinėje, kišenėje ar rankinėje pak. Atlikti savo daugkartinio naudojimo šiaudelius aplink patogiai su šiuo kelionės atveju. Puikus kavinėje, namuose, biure, pėsčiųjų, kempingas, arba bet ne visi. 3.LENGVA VALYTI , BIOLOGIŠKAI IR ANTIMIKROBINĖ medžiaga - Tai bambuko atveju yra lengvai rankomis plauti. Švelniai ranka plauti bambuko atveju ir leisti visiškai išdžiūti tarp vartojimo. Nedėkite indaplovėje. Šio bambuko atveju yra daugkartinio naudojimo ir 100% biologiškai skaidus, kuri padeda apsaugoti Žemę. Tai yra natūraliai antimikrobinė išlaikyti savo turinį, švarus ir saugus naudoti. 4.AUKŠTOS KOKYBĖS AMATAS - Modernus ir aukštos kokybės, tai bambuko atveju yra ne tik universali, bet taip pat stilingas. Ji yra pagaminti iš 100% natūralaus bambuko stiebai su papildomu silikono žiedą, ją palaikyti. Šis natūralus bambuko atveju yra lengvas ir patvarus, kuri leidžia jūsų tobulas kelionių atveju. Pagamintas su Gryno Bambuko ir puikiai naudoti keliaujant, dantų šepetėlis atveju. Tai ekologiškas, biologiškai ir puikus nulio atliekų įrankis.

Elemento Tipas
Modelio Numeris 1016
Kiekis 1
tipo 07
Amžiaus Grupė Suaugusieji
tipas 08
tipas 012
tipas 05
Dydis
Medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
tipas 011
tipo 06
tipas 04
tipas 01
Amžiaus Grupės
tipas 010
dydis Adult 21cm Kids 16cm
tipo 09

Panašūs produktai