Patvarus Palmių Daržovių Skustukas Aštriais Ašmenimis Piršto Bulvių Skustukas su Patogiai Gumos pirštui Palmių Skustukas Morkų

€1.15

-29%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lukštenimo & Zesters, Namai Ir Sodas, Pigūs Lukštenimo & Zesters, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lukštenimo & Zesters.

Visi produktai mūsų parduotuvėje laikytis tarptautinių maisto saugos įstatymų, taigi pirkti su pasitikėjimu!!!! Savybės: 1.Aukštos Kokybės: daržovių skustukas pagamintas iš premium 304 nerūdijantis peilio ir maisto kokybės gumos pirštui, patvarus ir paprastas naudoti. 2.Plonai-Nulupti: Naudoti šią palmių skustukas, jums nereikia nerimauti apie atliekų. Ji retai-be žievės, be jokių atliekų užtikrinti intactness, atrodo, nebuvo nulupti. 3.Ergonomiška Rankena: Su minkšta ergonomiška pirštui, ne tik jis telpa į formą, jūsų rankos puikiai, bet taip pat leidžia jums žievelės efektyviai. Tiesiog slydimo palmių skustukas ant piršto kaip žiedą, galite pradėti pilingas 4.Lengva Naudoti: palmių skustukas daržovių skustukas pagamintas iš aštrių 304 nerūdijančio peilis, tai leidžia jums žievelės greičiau. Su ergonomiška, ji ne tik leidžia jaustis patogiai, bet taip pat galite apsaugoti savo pirštą.

Tipas Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Lukštenimo & Zesters
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai