Daugiafunkcinis Vaisių, Daržovių Lukštenimo Bulvių Graters Nerūdijančio Plieno Peilis Morkos Julienne Cutter Parer Virtuvės Valgių Įrankis

€2.59

-30%

€3.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lukštenimo & Zesters, Namai Ir Sodas, Pigūs Lukštenimo & Zesters, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lukštenimo & Zesters.

Savybės: skirtas saugiai ir anti-slydimo paviršius 2 1 projektavimo funkcijas, kaip ir skustukas ir trintuvė Aštrūs ašmenys, pagaminti iš aukštos klasės ir kokybės nerūdijantis plienas, nerūdijantysis su itin patvarus naudoti. Lengvas, greitas ir efektyvus odos šveitimas arba grotelėmis, puikiai todėl gerai julienne juosteles, morkos, salierai, baltieji ridikai, bulvės, ir bet kokios daržovės ir vaisiai Specifikacijos: -Medžiaga: Nerūdijančio Plieno -Spalva: Sidabrinė -Dydis: 18 x 8.8 cm / 7 x 3,5 colių Pakuotės Turinys: -1 x Nerūdijančio Plieno Skustukas PRANEŠIMAS: -Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. -Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, Prašome suprasti.

Tipas
Funkcija Eco-Friendly
cocina
Modelio Numeris Lukštenimo & Graters
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Lukštenimo & Zesters
Kilmės KN(Kilmės)
obieraczka padaryti warzyw
pelador de patata
Modelis
cozinha
bulvių skustukas mašina
Naudoti
Naudojimas
Virtuvė Įtaisą
Spalva
Morkų Graters
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai