ERMAKOVA 3 In 1 Swivel Dantytas Daržovių ir Julienne Skustukas Cutter Nerūdijančio Plieno Vaisių, Bulvių, Morkų Tarka, Obliavimo, Virtuvės Įrankis

€2.78

-35%

€4.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lukštenimo & Zesters, Namai Ir Sodas, Pigūs Lukštenimo & Zesters, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lukštenimo & Zesters.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas+TPR+PP Spalva: Žalia Svoris: 60 g/vnt Dydis: 15 cm(L)*7.5 cm (W)/ 5.9"x2.9" Pakuotė: 1 x daržovių skustukas Tai Tik daržovių skustukas?!!! Taip pat Julienne skustukas. Funkcijos: 1. 3-IN-1 Skustukas - Lengvai susidoroti su visų rūšių vaisiai ir daržovės, tik su viena skustukas, tiesiai skustukas lengvai žievelė kieta-bulvės vaisiai ir daržovės, pavyzdžiui, bulvės, dantytas Skustukas lengvai žievelės slidus vaisių ir daržovių, pavyzdžiui, pomidorų, julienne Skustukas lengvai sukurti julienne juostelėmis; 2. Aštrūs Nerūdijančio Plieno Peiliukai - Niekada nesurūdys, tai truks visą gyvenimą su tinkama priežiūra; 3. Ergonomiška Rankena - Minkštas, patogus, neslidus, atsparus karščiui iki 400°F; 4. Patogu - plauti Indaplovėje, didelė anga rankena, kad būtų lengva laikyti.

1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi. Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas. Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai? Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą. Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių? Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę. Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!

Kita virtuvės reikmenys,virtuvės dalykėlių
Prekės Pavadinimas Ermakova
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris SQ-04
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CIQ
Tipas Julienne Skustukas,pomidorų tarka,Julienne Cutter,morkų tarka
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Lukštenimo & Zesters

Panašūs produktai