6pair/12Pcs Kvėpuojantis Žaidimo Kontrolę Pirštų Apima Prakaito Įrodymas, Non-Scratch Touch Screen Žaidimų Nykščio Piršto Mova Pirštinės PUBG

€1.64

-29%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Planšetinio Kompiuterio Ekrane Palieskite Pirštinės, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Tablet Ekrano Touch Pirštinės, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Planšetinio Kompiuterio Ekrane Palieskite Pirštinės.

Savybės: 1. Pastovi patogus trinties, stabilios ir tikslios pirštu judėjimą; 2. Nano pluošto, lengvas, plonas, gerai, stiprus ir galingas; 3. Didelio jautrumo, aišku, ir nuolat jutiklinio ekrano reagavimas; 4. Didelis oro pralaidumas, kad kontaktai tarp pirštų ir ore padidėjo 50%, garavimo plotas padidėjo, ir prakaitas gali būti lengvai išleidžiamas, nesvarbu, kaip daug; 5. Tinka įvairių piršto perimetras, patogiai ir ne stora; 6. Karšto saugiklis apvadu. Specifikacija: Tipas: Megzti Kiekis: 3 poros Spalva: 9Colors Gaminio dydis: 45 * 22, 2mm Pastaba: 1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones. 2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

Modelio Numeris AE1102
Kilmės KN(Kilmės)
dydis S
Elemento Tipas Ekranas Touch Pirštinės

Panašūs produktai