RETROMAX Piršto Žaidimų Pirštinės PUBG/MOB/ "iPhone" / "Android" / " iOS " Mobilusis Telefonas/Tabletę neslidus/Anti-prakaito Kvėpuojantis Pirštų Pirštinės

€1.47

-28%

€2.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Planšetinio Kompiuterio Ekrane Palieskite Pirštinės, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Tablet Ekrano Touch Pirštinės, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Planšetinio Kompiuterio Ekrane Palieskite Pirštinės.

RETROMAX Piršto Žaidimų Pirštinės PUBG/MOB/ "iPhone" / "Android" / " iOS " Mobilusis Telefonas/Tabletę neslidus/Anti-prakaito Kvėpuojantis Pirštų Pirštinės

Šis produktas tinka žmonėms, kurie prakaitas, kai žaisti žaidimus. Tai yra anti-prakaito, non-slip, kvėpuojantis, reaguoja, patogūs dėvėti, lengva valdyti, minkšta, ir gali būti naudojamas kelis kartus, po plovimo.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų

Pagamintas iš laidžios pluošto ir spandex medžiaga, jums gali būti patogiau, kai žaisti žaidimus, nesijaudinkite apie tai, šlifavimo rankas ar pirštus patalų. Jie gali padėti jums veikia daugiau apie kuria ir šaudymo, ir leidžia jums valgyti vištienos lengvai !

Rodyti nekilnojamojo stiprumas

Kai žaidžia mobiliuoju žaidimas, laiko senolių jaučia, kad ekranas yra slidžios ir riebios, ir pirštai bus prakaito, kuris daro juos jaustis itin nepatogiai. Šio piršto yra gera praktinė padėti dalykas.Šio piršto nustatyti gali izoliuoti vertus, prakaito ir ekraną, kontaktų, non-slip, anti-lašas, aliejus-įrodymas, anti-pirštų atspaudų, gali pagerinti savo žaidimą jaustis ir išvengti klaidų.Paviršius yra visiškai padengta sidabro pluoštas, ir piršto mova turi itin didelio jautrumo visur. Jis gali tiksliai atkurti savo stumdomas kas mikronų, kas spustelėkite, jokių klaidų, padėti jums įveikti dabartinę kliūtimi.

360° uždaryti tinka ir ne nukristi

360 laipsnių tinka pirštai, nėra labai stora, ir bus ne slydimo, lanksti pozicija nepriklauso, ji yra verta turėti!

Produkto pranašumas

Kvėpuojantis ir Gaivus Naujų Medžiaga: Šis produktas priduria, sidabro pluošto, kuri leidžia nykščio rankovės jautresni naudoti, ir yra antibakterinis ir anti-radiacijos poveikio. Savitas Struktūra: Megzti struktūra, kvėpuojantis, ne tvanku, optimizuoti sandarinimo problema senojo stiliaus, patvaresni. Sidabro Pluošto Audinio:pirštų galiukais pagaminti iš sidabro pluošto audinio yra šaldytuvas ir patogesnis, nei kitos gumos ir medvilnės piršto rankovėmis. Dėka savo ultra-plonas storis, jums nebus jaustis tvanku net karštą vasaros dieną.

Kelių Spalvų

Pralaidžios orui , anti-slip , anti-rudenį , aliejus-įrodymas , anti-pirštų atspaudų ir sweatproof ! Mažas ir lengvas, jūs galite pasiimti bet kur, kur jums eiti ir naudoti jį, kai norite žaisti žaidimus. Patogu naudoti, jokių įrankių ar vairuotojams reikia užbaigti diegimą, per kelias sekundes. Penkių spalvų galėtų pasiūlyti savo pasirinkti , jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka !

Kas įskaičiuota

1 pora* Žaidimų Pirštų Pirštinės

2 funkcija Sweatproof Piršto Žaidimų Pirštinės
4 funkcija Žaidimų Valdiklis Sweatproof Piršto Žaidimų Pirštinės
Spalva mėlyna/juoda/žalia/balta/oranžinė
Suitable1 "IPhone" / "Android" / " iOS " Mobiliųjų Telefonų Piršto Žaidimų Pirštinės
Funkcija 1 Anti-slydimo, anti-rudenį, aliejus-įrodymas,sweatproof
3 funkcija Už PUBG/MOB Žaidimų Priedai Pirštų Pirštinės
Elemento Tipas Ekranas Touch Pirštinės
Funkcijos 2 Už PUBG/MOB Jutiklinį Ekraną Pirštu Žaidimų Pirštinės
Modelio Numeris WCX191011ZT
Suitable2 Tabletę Piršto Žaidimų Pirštinės

Panašūs produktai