1Pcs Reguliuojamas TV Ekrano Viršuje, Sandėliavimo Lentynos Stovo Laikiklį Kompiuterio Monitoriaus Stalinio TV Stovo Ekranas Lentynos stalčiuko

€0.54

-27%

€0.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Turėtojai & Lentynos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos.

Dydis :16.2cmx11.2cm

Spalva:Juoda /Balta/ Ye l l ow

Spalva: Juoda/Balta

Dydis: 6.5 x 11 x(8-16cm)

Medžiaga: Alloy + PC

Paketas apima: 1 stendas

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, taip pat mygtukai yra padengti su minkšto silikono, kad gina savo prietaisus gerai.

Sukurta su ištraukiamas sklandžiai polių, leidžia jums reguliuoti aukštį, kad komforto jūs, 0-72 laipsnis reguliuojamas aukštyn ir žemyn, todėl jūs turės geriausią kampas žiūrėti vaizdo įrašą, skaitant pranešimą ar virimo receptai ir kt.

Sulankstoma konstrukcija: nenaudojamas, prašome tiesiog sulenkite jį į mažesnio dydžio taupymo, kiek vietos jums.

Krašto griovelis bus idealiai su mobiliojo telefono rėmas, nebus blokas, ekranas, leidžiantis mėgautis tuo, ką ekrane ant ekrano paprastai.

Svoris-pridūrė bazės, teikiančios daugiau stabilus saugumo turintis savo prietaisus, jums nereikia jaudintis dėl to, telefone ar planšetiniame kompiuteryje bus apsiversti arba nukristi net tada, kai jūs bakstelėkite ekraną.

Apačioje yra papildoma, su anti-slip silikono, ne tik darbai pusiausvyra stovėti ant stalo, tvirtai ir neleisti stovėti krenta ant stalo, bet taip pat apsaugo jūsų stalo pat.

Stalinio telefono turėtojas dirba gerai visus mobiliuosius telefonus su arba be atveju, ebook skaitytojai ir dauguma tablečių, taip pat galite naudoti jį kaip įkrovimo stovas, be apribojimų, kai naudojate prietaisą ant stovo. "

Spalva: Balta/Žalia/Juoda

Dydis: 16.2cmx11.2cm

Medžiaga: Plastikas

Paketas apima: 1 lentyna

Savybės:

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, todėl ji labai tvirtas ir lengvai ir saugiai organizuoti savo pilotų, žaidimų konsolės, nuotraukų rėmeliai, garsiakalbiai, žiniasklaidos prietaisų ar kitų elementų, jūs norite, kad ant jūsų TELEVIZORIAUS ar monitoriaus.

Bendrą paraišką 304 nerūdijančio plieno, jis atsparus vandeniui ir pateikti lentynos ilgesnį tarnavimo laiką.

Momentiniai TV lentyna: Ji akimirksniu sukurti daugiau vietos ant bet kokio plokščio ekrano monitoriaus arba TV jums.

Reguliuojamas kojų: galite prijungti lentynos, ant bet kokio plokščio ekrano monitoriaus arba TV. Su savo reguliuojama kojų, nereikia jokių įrankių diegimą.

Neslidžia: paviršius yra specialiai suprojektuoti su neslidžia savybė, kuri leidžia prekės buvimo saugiai vieta ir nebus nukristi lengvai.

PRISTATYMAS

Pristatymas Metodas rusijos Ispanija Jungtinių valstijų Tarptautinės E-paketo - 15-30 - Kinija Paštu, Oro Paštu, 15-45 15-30 - 30-60 Basilico-pica.lt Standartas 15-40 15-25 15-25 30-60 UPS / DHL / TNT / FedEX 5-9 Dienomis 5-9 Dienomis 5-9 Dienomis 5-9 Dienomis 80 proc. šalių, Kai jūsų Užsakymas yra ≥ 120 USD , mes laivas jį per Greitai Express, tokių kaip DHL

mes sveikiname Dropshipping & Didmeninės

GRĮŽTI IR KOMPENSACIJOS

Jei klausimų, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Ačiū!

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome palikti 5-Žvaigždučių atsiliepimų ir nuotraukų į mus paremti padaryti geriau

ATSILIEPIMAI

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pateikti 5 žvaigždučių. Dalintis savo socialinių TINKLŲ svetaines, jūs gausite 1$ nuolaida.

jei nesate patenkinti prekei,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčo ar pateikti atsiliepimą

mes 100% išspręsti visas problemas už jus.

Spalva Juoda/Balta/Geltona
Klasifikacija Sulankstomas Stovas
Prekės Pavadinimas Urijk
Kilmės KN(Kilmės)
Nėra. Pakopų Vieną
Medžiaga Plastikiniai
dydis 16.2cmx11.2cm

Panašūs produktai