5g Nagų Dailės Blizgučiai Milteliai Blizgučiai ,Veido, Kūno, Akių, Plaukų, Nagų Festivalis Stambusis Holografinis Blizgučiai Holografinis Stambusis GlitterHologr

€0.63

-77%

€2.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

KAIP PRITAIKYTI Mūsų blizgučiai gali būti lengvai taikoma naudojant multi purpose balzamas yra paprasta ir patogi programa. Taikyti pirštų galiukais arba šepečiu ir pašalinti, naudojant makiažo valiklis. Multi-funkcijos: Naudojamas kaip kosmetikos blizgučiai, dėl užgavėnių šventės. Jį naudojo gleives ar sunku geliu manikiūras. Jį naudojo sorority įdarbinimo naudoja ją, kad įdomus ledo kubeliai šalis Puikiai tinka mano akių šešėliai vadovėliai Puikiai tinka veido blizgučiai makiažas, plaukų, boday ar nagų dailės Naudojamas, kad kortelės, mobiliojo telefono atveju ir kitos meno, amatų projektą. Naudoti, dėvėti, kaip blizgučiai makiažas už išgalvotas Galaktikos šalis, Helovinas Šalis, Coachella, mermaid teminius šalis ir pan. Dovana dervos menininkas Puikus dovanos kiekvienam rave mergina, kurie mėgsta sparkle. Dėmesio !!!

1.Gerbiamas kliente, prašome įsitikinkite, kad spalva ir kiekis, ko jums reikia .

2.Mes išsiūsime jums Kuo greičiau greitai laivo jums ir Beveik Produktų yra sandėlyje

3.Jei turite kokių nors problemų ar problemų apie Produktą Laivybos informacijos, arba, kaip naudotis ir t.t., prašome nedvejodami kreipkitės į mus . Mes padėsime jums slove jokių problemų ir supainioti problema .

4. Mes gamykloje tiesiogiai parduoti, jei jums reikia, kad didelis quntities produktų tiesiog susisiekite su mumis, mes jums didmeninės kainos užsakyti pigūs daugiau

5.mes taip pat accpet klientų dizainas ,tiesiog siųsti mėginio mums .

6.Multi-funkcijos:Naudojamas kaip kosmetikos blizgučiai, dėl užgavėnių šventės.

Siuntimo informacija

DHL, TNT, "Fedex", UPS, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".Taigi, jei norite pasirinkti, greitas pristatymas būdu, tiesiog susisiekite su mumis.

Produkto Vaizdas Rodo

Modelio Numeris A-071
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Kiekis vienas maišas
Prekės Pavadinimas NAILFYOU
NET WT 5g
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nagų Blizgučiai

Panašūs produktai