3 dėžės Pikselių Efekto Nagų Glitters Undinė 3 Spalvų Blizgučiai Blizgančiais Vaivorykštės spalvų Nagų Sparkle Makiažas, Manikiūras, Nagų Dailės Apdaila

€1.09

-9%

€1.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

3 Vnt./Rinkinys "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Balta Holografinis Aurora Nagų Blizgučiai Milteliai Vienaragis Nagų Dailės Blizgančiais Pigmento Manikiūro Dekoro Įrankių 100% naujas mažmeninės prekybos Svoris: Apytiksl.1g/box Medžiaga:Blizgučiai Spalva: Aurora rožinė/Aurora žalia/Aurora mėlyna Kiekis:3Pcs/Set Pakuotės Turinys: 3 Vnt Aurora Vienaragis Nagų Blizgučiai milteliai Nustatyti, Kaip naudoti: 1. Parengti jūsų nagai su uv base coat ir išgydyti ją pagal uv/led lempoje 2. Taikyti uv spalvotas gelis ( ne išgydyti ) 3. Naudoti tweezer taikyti blizgučiai ant jūsų nagai 4. Išgydyti pagal uv/led lempos, 5.Antspaudas jį su uv top coat ir išgydyti ją pagal uv/led lempoje Specifikacija: Medžiaga: blizgučiai Talpa: 5ml Kiekis: 1 Dėžutė Dydis: 1/128 008 dydis, Spalva: kaip paveikslėlyje parodyta Pakuotės Turinys: 3 Indeliai, Nagų China Instrukcijos: 1.Parengti jūsų nagai su pagrindo spalva (Balta ir Blackrecommended, bet nėra būtina). 2.Taikyti UV top coat (NE IŠGYDYTI) ir tada įdėti glitters ant jūsų nagų. 3. ŠVELNIAI priploti jūsų nagų paviršiaus. 3.Išgydyti pagal UV lempa ir pašalinti nereikalingą blizgučiai. 4. Antspaudas su UV top coat ilgesnį laiką. PASTABA: Paveikslėlis poveikis pagrįstas White/Black Gelis bazės tik su 1 sluoksniu ! Dėl skirtumo tarp monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes tikimės, kad jums galėtų suprasti. Labai plona ir lengva naudoti. Tinka nagų dailės apdaila su gelio nagų lakas, UV builder gelis, akrilas ir kt. Todėl jūsų nagai putojantis ir pridedant blizgančių spalvų, kad jūsų nagai! Tinkamas naudoti namuose ar profesionalams. Undinė Blizgučiai Violetinė Permatomas Šešiakampis Vaivorykštės spalvų Blizgučiai Nagų Dailės Reikmenys Amatų Nagų Blizgučiai Festivalis Sumaišyti Dydžio Deimantų Jar #6 3 Dėžutes Vienaragis Undinė Nagų Blizgučiai AB Spalvos Blizgančiais Dribsnių Nagų Dailės Paillette Milteliai Dulkių Dekoracijų Pristatymas ir Perduodant Sąlygų: 1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA. Visi užsakymai žemiau $2 yra siunčiami per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir sekimo numerį, tiesiog galima patikrinti Kinijoje. 2) Daiktai bus išsiųsti per 7 dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. 3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių per 10-35 darbo dienas. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, tai gali užtrukti iki 45 dienų. Jei jūs negalite gauti nuo 40 darbo dienų. Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos. 5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti, atvykimo laikas, tikimės, kad jums galėtų suprasti ir būti daugiau pacientų. 6) siuntimo išlaidas ir prekės kainą neįskaičiuotas importo mokesčius, muitus ar mokesčius, pirkėjai yra atsakingas už muitus. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Produktas 3D Nagų Dailė "Chrome" Pigmentas Nagų Blizgučiai Milteliai
Kiekis 3jars/set
Modelio Numeris PLB441
Medžiaga blizgučiai milteliai
pigmentas Pigmentas Nagų Blizgučiai Milteliai
"Chrome" 3D Nagų Dailė "Chrome"
Prekės Pavadinimas MingLee
informacija apie daiktų Balta Holografinis Aurora Nagų Blizgučiai Milteliai Vienaragis Nagų Dailės Blizgančiais
Funkcija Nagų Dailės Pigmento Miltelių UV Gel Polish
Pakuotė 3jars/set
spalvų dizainas Balta Holografinis Aurora Nagų Blizgučiai Milteliai
3 Spalvos 3 spalvų vienaragis blizgučiai milteliai
Pavadinimas Nagų Dailės blizgučiai
Deisgns "aurora" undinė " Vienaragio blizgučiai milteliai
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 1g
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai

Panašūs produktai