1pcs Naujų Neteisėtų Chameleonas Veidrodis Holografinis Milteliai Nagų Blizgučiai Vaivorykštė " Galaxy Paillette Lazerio Dribsnių Nagai Patarimai TR323

€2.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, milteliai nagų blizgučiai, Nagų Blizgučiai, Holografinis milteliai.

Medžiaga: Nagų Blizgučiai

100% Naujas Atvykimo Blizgučiai

Kiekis: 1 Dėžutė 0.1-0.2 g

Stilius: Nereguliarus Šviečia

Dizainas: 3D Vaivorykštė Blizgučiai Veidrodis/Chameleon Poveikis

Pakuotės Turinys: 1 Buteliukas Nagų Dailės Blizgučiai

Pristatymas 1) 3-5 Dienų laikotarpis bus reikalingas po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2) Laivybos dieną yra 30-60 visame pasaulyje paprastai. Basilico-pica.lt Laivybos Būdas, kaip EMS/DHL/Fedex, 5-25 darbo dienų. 3) Jei nurodymas yra daugiau kaip USD6.00 , mes atsiųsime Registruotu Pristatymas nemokamai, apie 30-45 dienų atvykti. Atsiliepimai 1) Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių duoti 5 Žvaigždžių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2) Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū! Susisiekite su Mumis, 1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2) Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Informacija Holografinis Sidabro nagų blizgučiai milteliai
Nagų Straipsniai Blizgučiai Blizgančiais pigmento dulkių papuošalai nagai
Stiliai Veidrodis Chameleonas Dizaino
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Spalvos 3D Dizaino Vaivorykštė
Modelio Numeris TR323
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1 Langelis
Dizainas Nereguliarus
Prekės Pavadinimas Visu Grožiu
Straipsniai Nagų Dailės Blizgučiai Šviečia
NET WT 0.1-0.2 g
Statusas Naujas Atvykimas
Medžiaga Aukštos Kokybės Milteliai

Panašūs produktai