2 In 1 Sausą Odą Kūno Šepetys Natūralių Šerių Negyvas Odos Valiklis Anti Celiulito Exfoliates Kraujo Apytaką Sveikatos Masažo Priemonės

€2.35

-41%

€4.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Masažo Priemonės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Masažo Priemonės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Masažo Priemonės.

Aprašymas: Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Geriausias sausai odai drėkinamasis dušo šveitiklis, celiulito gydymas, masažas, mazgai ir gamtos šeriai, gerina limfos funkcijas. Pagamintas naudojant aukštos kokybės šerių ir natūralaus medžio rankena, kietumą, tvirtumą, elastingumą. Tai nuo drėgmės, pelėsių, į kenkėjų kontrolę. Tai labai minkštas, nebus jums veidą, skauda, bet patogus. Geras mūsų sveiką, masažuoja odą, skatina kraujotaką. Funkcijos: Dirba kaip celiulitas massager sausas kūno Masažas su šiuo anti celiulito masažas šepečiu. Jis bus manipuliuoti jūsų minkštųjų audinių, kaip masažas terapeutas , tuo pat metu kovojant su celiulitu. Jis bus suskirstyti "mazgų" , sumažinti išpūstą celiulito išvaizdą, ištempti raumenų ir kitų minkštųjų audinių , sumažinti raumenų įtampą ir padėti savo kūno išstumti toksinų. Šiltas Patarimai: rūpintis kūno šepetys, svarbu, nuvalykite ir džiovinti kūno šepečiu kiekvieną kartą po naudojimo ir pakabinti sausoje vietoje ir leiskite jam oro džiovinti daugiau. Taip pat galite valyti vonios šepetys naudojant actas ir soda reguliariai. Teptuku Instrukcija Priežiūra: priežiūra, bambuko plaštakoje, svarbu, nuvalykite ir džiovinti kūno šepečiu kiekvieną kartą po naudojimo ir pakabinti sausoje vietoje ir leiskite jam oro džiovinti daugiau. Taip pat galite valyti vonios šepetys naudojant actas ir soda reguliariai, atlikite šiuos veiksmus: 1. Užpildykite vonios kriaukle pusiau pilna, su karštu vandeniu. 2. Supilkite 1/2 puodelio kepimo sodos ir 1/2 puodelio baltojo acto į vandenį. Abu yra natūralus valiklis, kad nebus sugadinti šeriai jūsų vonios šepetys. 3. Mirkti vonioje šepetėlį į vandenį ir leiskite jam ten apie 20 minučių. Maišykite teptuku aplink vandens dirbti purvą nuo šepečiu. 4. Patikrinkite, ar teptuku skalaujant ją kitoje kriaukle po tekančiu vandeniu. Resubmerge vonios šepetys, jei reikia, į acto ir sodos tirpalu ir taip pat galite naudoti seną dantų šepetėliu padėti pašalinti užsispyręs purvo. 5. Tada nuplaukite jį švariu vandeniu. Vandenilio peroksidu arba balikliu tirpalas, sumaišytas su vandeniu, taip pat gali būti naudojamas valyti šepečiu. 6. Tai padaryti valymas reguliariai, siekiant užkirsti kelią pelėsiai ar miltligė, built-iki savo natūralios medienos/bambuko vonios šepetys. Tai padės išlaikyti jūsų vonios šepetys higienos ir padėti jai trukti ilgesnį laiką. Specifikacija: Medžiagų: Žolės, Medžių+Guma Dydis: apytiksl. 12.8x7.5cm(5.04x2.95in), storis: 3,5 cm(1.38 in) Spalva: Kaip nuotraukose parodyta. Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Masažas Šepečiu(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis
Spalva
Kiekis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga
Storis

Panašūs produktai