Mini Body Massager Vadovas Balansas Keturis Kamuoliukus Nešiojamų Kelionių Massager Trigger Point Rankos Atgal Atsipalaidavimo Pašalinti Edema Sveikatos

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Masažo Priemonės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Masažo Priemonės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Masažo Priemonės.

Mini Body Massager Vadovas Balansas Keturis Kamuoliukus Nešiojamų Kelionių Massager Trigger Point Rankos Atgal Atsipalaidavimo Pašalinti Edema Sveikatos

Pavadinimas: Body massager

Medžiaga: PVC

Taikoma dalys: kaklo, juosmens, sėdmenų, kojų, nugaros, kojų, galvos.

Masažas: įveikti, masažas

Dydis: 9.5*9.5*9.5 cm

Pakuotė: 1pc

Naudojimo būdas:

1. vietos svorio netekimas: greitai išskaido riebalus, sutaupyti laiko ir pastangų, nebėra leiskite grožio trina kvėpavimas.

2. galvos masažas: siekiant pagerinti plaukų augimą, plaukų slinkimas, galvos, nemiga, sapnai, atminties praradimas ir tamsiai veido. Tai yra labai patogu naudoti;

3. dėl pėdų gydymas: teptuku pado pėdų iki rankų masažas. Poveikis aktyvinti kraujo apytaką yra daugiau nei 20 kartų stipresnis nei rankinis masažas, ir tai yra labai taupantis ir užgriozdinti.

4. dėl limfos kojų detoksikacija, skulptūros kojos formos: Departamento geriausias panaikinimo edema, pašalinimas, kojų mažų bėrimas, pašalinti kojos sausos, šalina kojų riebalų.

5. už nugaros masažas, galite atspėti user/s fizinę sveikatą, atsižvelgiant į produkto/s raginimas. Naudojimas: iš viršaus į apačią, galvos, kaklo, nugaros, juosmens ar pilvo, nugaros, galūnių, masažas kairėje kūno pusėje pirmą kartą, tada masažas dešinėje kūno pusėje.

6. vadovas: iš priekinės į hindbrain, nereikia tepinėlį, tepalas, ir gilinant 30 dalių kiekvieną dalį.

7. kaklas: iš viršaus į apačią, todėl dažnai grandymo ir grandymo kaklo, turi funkciją prevencijos ir gydant ligas.

8. atgal: dragos iš aukštyn ir žemyn;

9. krūtinė: linijos pilvo yra aukštyn ir žemyn nuo viršaus iki apačios. Šonai iš krūtinės esti priekiniai vidurinės linijos iš krūtinės, atitinkamai, į kairę ir į dešinę (pirmoji, kairę galinis, dešinėje), iš vidaus į išorę palei šonkaulius.

10. pilvo: pilvas yra iškastos aukštyn ir žemyn (su vidaus organų prolapsas, ir turėtų būti iškastos iš apačios į viršų).

11. viršutinės galūnės: dragos iš aukštyn ir žemyn;

12. apatinės galūnės: iš apačios į viršų, tai yra, masažas kryptimi širdies.

13. kojos: masažas nuo kulno iki pėdos.

Pavadinimas Varlė tipas massager
Pakuotė 1 vnt
Prekės Pavadinimas mchpee
masažas Mušti, masažas
Massager kūno grožio massager
massager atgal massageador
Medžiaga Plastikiniai
Spalva Raudona, mėlyna, violetinė, rožinė
Kilmės KN(Kilmės)
Massager už kaklo myostimulator
Taikoma dalims Kaklo, liemens, klubų, kojų, nugaros, kojų, galvos
Prašymas Įstaiga
dydis 9.5*9.5*9.5cm
Masažas kontaktai 4 kamuoliukus

Panašūs produktai