Jade Veido massager Roller Odos Priežiūros Priemonės, Gamtinis Guašas Grandiklis Atgal Grožio Lieknėjimo Dvivietis vadovai grožio prietaisas

€1.39

-29%

€1.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Masažo Priemonės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Masažo Priemonės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Masažo Priemonės.

Savybės:

1. Jade akmuo medžiaga: odos masažo rinkinys yra jade akmuo medžiagos su nerūdijančio plieno, jie bus pateikti su vėsa jausmas, su lygaus paviršiaus, patogus naudojant patirtis.

2. Sumažinti paburkimą ir baudos linijos: naudoti jade voleliu ir gua sha įrankis keletą kartų per dieną, jie gali veiksmingai skatinti kraujo apytaką, mažina paburkimą, sklandžiai raukšlių veido ir kaklo.

3. Gua sha grandiklis papročiai: tai laikyti 15 laipsnių kampu, kai juda nuo centro, veido link, prie valsčiaus, tada žemyn kaklo link apykaklės kaulų, pagerinti kraujo mikro cirkuliaciją.

Aprašymas:

Švelniai stumti palei odą augimo kryptimi ir masažas 10 - 15 minučių, arba pakaitinkite karšto vandens, reoccupy masažas paspartinti odą, sugeria odos priežiūros kremas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: jade

Dydis: 14 x 5 x 2cm

Spalva: žalia

Pakuotė:

1* Veido Massager

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Prašymas Įstaiga
Prekės Pavadinimas U-Kiss
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Jade

Panašūs produktai