Automobilio Stilius Laikino Stovėjimo Kortelės Telefono Numerį ir Kortelės Plokštė Parkas Sustabdyti Audi A1 A2 A3 A4 A5 A6 A7 A8 C5 C6 Q2 Q3 Q5 Q7 R8

€1.51

-39%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Savybės:

1. Paspauskite, norėdami pakeisti numeris: Su vienu paspauskite, galite įjungti ekraną ir paslėpti skaičių per vieną sekundę, kuri gali apsaugoti privatumą savininkas. 2. ABS aplinkos apsaugos medžiaga: naudoti ABS aplinkos apsaugos medžiagos, struktūrinio stabilumo, saulės, atsparių aukštos temperatūros, tvirtos, sunkiai deformuojasi. 3. Išskirtinį ir kompaktiškas: Labai švelnus ir nuostabus, mažas kūnas, bus ne blokuoti žvilgsnio linijos; sklandžiai kūno formos ir gražus lankas, ir atsitiktinių rungtynės su savo automobiliu. 4. Stalčių skaičius plokštelės dizainas: yra 5 grupės (0-9) magnetinių skaičių lipdukų, galite laisvai kurti savo mobiliojo telefono numerį.

Kaip naudoti:

1.Naudoti ardyti gabalas įdėta čia, atidaryti skaičius tarnyba. 2.Įdėti mobiliojo telefono numerius į įrašą ir numeriai gali būti tiesiai po ranka išmaišyti. 3.Galite iškirpti įjungimas/išjungimas kortele.

Specifikacija:

Tipas: Laikino Stovėjimo Korteles Medžiaga: PC+ABS Spalva: Juodas Kiekis: 1Pcs Dydis: 12.8*3.3*2.5 cm

Paketas apima:

1 * Laikinas statymo kortele, 6*nustato telefono skaitmenys nuo 0 iki 9

Modelio Pavadinimas Automobilių Statymo kortele
Dizainas Animacinių filmų
Pakuotė Ne Supakuoti
Tipo Lipduku Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Aliuminio Lipdukas
Elemento Plotis 3.3cm
Lipdukas Rodymas Vidaus
Prekės Skersmuo 13cm
Modelis Skaičius / Raidė
Elemento Tipas Lipdukai
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Ilgio 13cm
Kategorijos 3D
Elemento Aukštis 0.3cm

Panašūs produktai