Automobilio stilius 3 Mygtukai Silikono Automobilių Atveju, Alfa Mito 159 GTO Mitas Giulietta Romeo 4C GTA Priedai DropShip

€2.33

-17%

€2.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Lengvai Tilptų, ši danga yra Tikslumo sumažinti, kad tilptų jūsų Raktas Fob Puikiai Pagaminti aukščiausios kokybės minkšto silikono medžiaga, tampus Apsaugo jūsų raktas nuo įbrėžimų, išlaikyti savo klavišą ieškote naujų Lengva valyti, tiesiog plauti dangtelį su vandeniu Labai geros apsaugos jūsų automobilio raktus ir apdaila be iškraipymų, Nr. išnyks ir problema Ne pagal ekstremalių temperatūrų Tinka Alfa Mito 159 GTO Mitas Giulietta Romeo 4C GTA techniniai duomenys: Medžiaga: Silikonas Spalva: Juoda Dydis: Apytiksl. 77x38mm/3.03x1.5" Kiekis: 1 Vnt Pastaba: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Automobilio Raktas Dangtis

Prekės Pavadinimas QILEJVS
Elemento Tipas Lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Lipdukas Rodymas rankenėlę

Panašūs produktai