4Pcs/Set Automobilių Susidūrimų vengimo Juostelės Automobilio Duris galinio vaizdo veidrodis Apsaugos atveju Automobilio Lipdukas stilius, Dekoratyvinis honda Mugen Power

€1.60

-50%

€3.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Produkto Aprašymas : 100% brand new ir aukštos kokybės Medžiaga: PVC dydis:14.7x1.6cm Savybės: Geriausias apdailos ir apsaugos jūsų automobilio Lengva įdiegti, lipnios juostos ant nugaros badge Gražaus dizaino , pagerinti savo skonį Dizainas pagal pradinio dydžio, kad jūsų automobilis priklauso daugiau originalių būdingo Atsargumo priemonės: Prašome naudoti plovikliu valyti paviršius tikslinės prieš klijuojant. Lazdelės ir išlaikyti savo automobilį ne plauti per 48 valandas, norint pasiekti geriausių adhesiveness. Tikrasis spalvos ir formos gali atrodo šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl techninio tobulinimo ir gamybos dispersija. Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti nedidelių nuokrypių.

Pakuotė Ne Supakuoti
Kategorijos 3D
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Dizainas Žodžius
Modelis Automobilio Logotipas
Elemento Plotis 1.6cm
Lipdukas Rodymas Durys & Juosmens linija
Elemento Tipas Lipdukai
Medžiagos Tipas Guma
Modelio Pavadinimas Mugen Automobilių Susidūrimų Vengimo Juostelės
Elemento Ilgio 14.7cm

Panašūs produktai