5VNT Tigras Raumenų Massager Atsipalaiduoti eterinio Aliejaus Magija Balzamas Atnaujinti Gripo Gydymo Šalta, galvos Skausmas, galvos Svaigimas

€0.83

-49%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Sudedamoji dalis:pipirmėtės,kamparo ir kt. Grynasis Svoris:3 g (0.11 oz)/vnt., kaina nustatoma remiantis 5 vnt./daug apie dydį moneta Tai yra tradicinė Kinų produktas. Naudojimas: 1) taikyti balzamas savo šventyklas, kai jūs kenčia galvos skausmas ar mieguistas darbo metu,tada jums bus jaustis kietas ir atnaujinti 2) kenčia uodų įkandimų ar kitų vabzdžių įgėlimų,jį naudoti iš karto 3) naudoti balzamą, kai kenčia nusiplikymas karštu skysčių ar garų,netrukus geriau 4) open balzamas ir įdėti jį į tualetą,kuris gali išsklaidyti kvapas ...... Vis daugiau ir daugiau privalumų,jums verta jį Pastabos: 1) jeigu odos niežulys, patinimas ir kitų alerginių simptomų po naudojimo, jums reikia plauti su vandeniu kuo greičiau, būtina pasikonsultuoti su gydytoju. 2) nenaudokite jei esate alergiškas šio produkto. 3) nėščios moterys atsargiai. 4) kūdikiams ir vaikams turi būti naudojami pagal suaugusiųjų rekomendacijų arba gydytojo. 5) negalima naudoti apie akis,moters išorinių lytinių organų ir kitų odos gleivinės arba demaged 6) skirta tik išoriniam naudojimui, negalima gerti. 7) Saugoti nuo vaikų.

Modelio Numeris 050001
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Eterinis Aliejus Tipas Sudėtinės Eterinis Aliejus
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai