RCA Kabelis HIFI Vyrų Vyrų Audio Video Kabelis Splitter Stereo Garso Namų Kino sistemos, DVD, TV Stiprintuvas CD Soundbox 1m,2m,3m,5m

€2.11

-29%

€3.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Kodėl pirkti šį produktą?

1. Ji yra pagaminta rankomis.

2. Naudoti RCA jungtys ,kurie yra pagaminti iš Aukso Padengtą kištukas, metalo privalumai shell gali būti apsaugotos nuo išorės poveikio. 3. Naudojama originali 99.99% grynų deguonies nemokamai vario garso signalo linijos , kuri specialiai sukurta audio įranga ir muzikos įranga. 4.Perduoti Skaitmeninį Garso Signalą ,Dažnai Naudoti DVD ,Vairo Stiprintuvo Ir Kiti Bendraašiai Sąsaja Įranga. jis gali imporve atsparumą ir ekranavimo savybių . Ji turi puikią shield veiklos ir effection garso yra ypač stipri. 5. Išorės plius tinklo didelio tankio šoką apsaugai.

Aprašymas: Elementas, tipas:Aukštos Kokybės Auksu Vyrų Vyrų RCA Audio Kabelis Sąsaja: RCA Kiekis: 1PC Spalva: Juoda,Raudona Sąsajos tipas: RCA RCA Matertial: Gryno Vario core Ilgis: 0,5 m 1m 2m 3m 5m Taikoma Diapazonas: Tinka Ryšį Su RCA Stereo Garso Sąsaja Tarp Įrenginių,TV,CD Ir DVD Grotuvas,Vairo Stiprintuvas,Blu-Ray Grotuvas,Garso Įrenginį Ir Daugiau,Kuri Perduoda Jų Garso Signalą Taip, Kad Mes Galime Mėgautis nuostabiu Muzikos . PASTABA: spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas Pakuotė: 1 x RCA RCA Audio Kabelis

Taikoma Diapazonas Tinka Ryšį Su RCA Stereo Garso Sąsaja Tarp Įrenginių,TV,CD Ir DVD Grotuvas,Vairo Stiprintuvas,Blu-Ray Grotuvas,Garso Įrenginį Ir Daugiau,Kuri Perduoda Jų Garso Signalą Taip, Kad Mes Galime Mėgautis nuostabiu Muzikos . Vienas Kabelio Du Naudojimo būdai-Skaitmeninis Garso Perdavimas Perduoti Skaitmeninį Garso Signalą ,Dažnai Naudoti DVD ,Vairo Stiprintuvo Ir Kiti Bendraašiai Sąsaja Įranga. Metalo technologija aliuminio korpuso medžiaga Trumpas estetinį dizainą ,lengvojo lydinio medžiagos,stilingas ir patvarus,gali blokuoti signalo trukdžius. Pakuotėje: 1x Audio Kabelis.

Striukė Aplinkos PVC
Paraiškos 2 Stiprintuvas
Komplektacija Paketas 1
Jungtis Stereo
Pakavimas Maišelis
Paraiškos 5 MP3 / MP4 Grotuvas
Jungtis B RCA
Jungtis A RCA
Medžiaga deguonies nemokamai vario
Ekranas Nerijos
Jungtis Spalva Auksu
Funkcija NĖRA
Lytis Male-Male
Paraiška 4 TelevisionOuter
Pakuotė Taip
Modelio Numeris RCA
Tipas Garso Kabelį
Išorinis Skersmuo 7.3
Prekės Pavadinimas DUPI
Kilmės KN(Kilmės)
Jungties Tipas rca rca
Taikymas 1 DVD Grotuvas
Programos 3 Daugiaformačių
Ilgis 1m/1.5m/2m/3m/5m
Skersmuo 6,0 mm
Prašymas Stiprintuvas

Panašūs produktai