Nešiojamų Dantų Siūlas, Irrigator Vandens Flosser Burnos Priežiūra, Dantų Valymas, Dantų Flosser Higienos OralIrrigator Vandens Pasiimti Jet

€2.96

-44%

€5.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

modname=ckeditor

Nešiojamų Žodžiu, Irrigator Dantų Siūlas, Irrigator Vandens Flosser Dantų Valymas Dantų Flosser Burnos Higienos Irrigator Vandens Pasiimti Jet

Savybės:

Pašalina šiukšles ir sumažina bakterijų

Gerina dantenų sveikatą

Valo petnešos, tiltai, crown & implantas

Lengva reguliuoti temperatūros ir slėgio

Rankinis hidraulinis be baterijos, fizinės paspaudus principas

Nebijokite eiti į odontologą, kitą kartą. Ji niekada nebuvo lengviau praktika gera burnos namuose, ačiū maitinimo laido.

Siūlu yra vienas iš svarbiausių elementų, rūpintis savo dantų, bet daugelis žmonių nekenčia skausmingas uždavinys. Naudojant maitinimo laido, galite švelniai pašalinti apnašas, kurios sukelia šiukšles ir valyti tuos sunkiai pasiekiamų paviršių, kurie visi yra neskausmingas prietaisai. As seen on TV, ji naudoja orą ir vandenį kruopščiai pašalinti, ko trūksta, iš šepečiu. Tiesiog pripildykite vandens, bakstelėkite ir palaikykite. Oro infuzijos technologija švelniai pučia nuo nepageidaujamų dalelių ir pašalina trūkumus dantų. Taip pat galite užpildyti maitinimo laidą su burnos skalavimo skystis išlaikyti burną švieži. Ergonomiškas dizainas ir žemas profilis, patarimas padeda pasiekti krūminių dantų ir idealiai tinka laikyti stentas, tiltas arba kitų dantų darbas švarus. Ne daugiau nerimo apie dantų ar dantų siūlas. Gauti greitai, lengvai ir neskausmingai, su juo.

Paketas Apima:

1 x Žodžiu, Irrigator (be baterijos)

Žodžiu, Irrigator Dantų siūlas
Modelio Numeris X49VP
Dantų siūlas irrigator
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aukštos Kokybės
irrigador dantų Vandens Flosser
dydis 15*6.5*3.2CM
vandens pasiimti irrigador dantų valymas

Panašūs produktai