DUAI 10vnt Ausų Vaško Švaresnis Šalinimas, Indijos kūgio supylimo Kvepalų, Ausų Žvakės Sveikos Priežiūros Ausies Priežiūros Atsitiktine Spalva

€0.55

-29%

€0.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausų Priežiūra, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Ausų Priežiūra, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Ausų Priežiūra.

Savybės: Lengva naudoti ir veiksminga. Sumažinti spaudimą į ausies kanalą ir sinusų ertmėje-Tai senovės ir gamtos terapijos priimtus daugelis civilizacijų. Siekiant sumažinti spengimas ausyse simptomai ir ausų niežulys, ir stiprinti klausos, Kad jūsų patogūs ir atsipalaiduoti. Techniniai duomenys: Medžiaga:Medvilnės Mišinys Spalva:Atsitiktinė spalva Dydis:25x0.8cm/9.84x0.31"(Apytiksliai) Kiekis: 10vnt/Daug Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

1 Daug (10 vnt) × Ausų Žvakės (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pirkėjų Dėmesį: Mes išsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Apskritai,per 1-3 dienas. Mes atsiųsime produkto atsitiktinai jei mes turime paminėti punktas nuorodą.Tada mes negalime garantuoti, spalvos ar modelio.Tikiuosi jūsų supratimo. Jei esate pardavėju,jūs norėtumėte pirkti daug vienetų, mūsų straipsnis, prašome palikti mums žinutę, mes jums didmeninės kainos. Radę stebėjimo informaciją matyti, kad "pristatymas atšauktas" apie jūsų užsakymą, prašome nesijaudinkite, logistikos informacija gali būti klaidinga, bus atnaujintas kaip įmanoma greičiau.Ir jūs galite susisiekti su mumis užduoti teisingų sekimo numerį, vietoj atidaryti ginčų, ačiū už jūsų supratimą. Mes palikti teigiamą atsiliepimą visi jūs, kai kad baigė, ir palikite mus teigiamų atsiliepimų, taip pat, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes padarysime viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Prekės Pavadinimas duai
dydis 25x0.8cm/9.84x0.31''(Approx)
Elemento Tipas Ausų Priežiūra
Kiekis 10vnt/daug
Modelio Numeris T6EE600122
Spalva Atsitiktinė spalva žiūrėti nuotraukas
Medžiaga Medvilnės Mišinys

Panašūs produktai