Naujas 3 in1 HD Medicinos Ausų Valymo Endoskopą Šaukštas Mini Kamera Otoscope Burną, Nosį Otoscope Įrankis, Ausies Picker Ausų Vaško Pašalinimas

€4.60

-54%

€10.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausų Priežiūra, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Ausų Priežiūra, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Ausų Priežiūra.

Medicinos Ausų Valymo Endoskopą Šaukštas Mini Kamera Ausies Picker Ausų Vaško Šalinimo Vaizdo Ausį, Burną, Nosį Otoscope Parama "Android" PC Gaminio parametrai Pavadinimas:3in1 Tipo c& "Android" ir KOMPIUTERIO Vaizdo Earpick Objektyvo Skersmuo: 5. 5mm Raiška: 640X480 Židinio ilgis: 2CM Jutiklio Dydis: 1/9 colių Frame Rate: 30 fps Peržiūrėti Kampas: 70 Laipsniu Maitinimo šaltinis: 5V DC per USB Paramos sistema: "Android" /XP / vista/Win7 /Win8/Vista Foto Formatas: JPEG Video Formatas: AVI savybės: 1.Parama Android / VNT sistema, lankstus pusiau standus kabelis, gali būti sulenkta, kad išlaikytų savo formą ne tik galite patekti į uždarą vieta už ausų vaško valymo 2.1 megapikselių HD su HD kamera iš arti HD video ir fotografiją vaizdus, foto/vaizdo failai bus saugomi tiesiai į savo "Android" telefoną 3.Šešis unikalus reguliuojamas LED žibintai, kartu su 5,5 mm HD kamera, labai padeda pagerinti vaizdo ryškumą ir aiškumą tamsioje aplinkoje. 4.Su šiuo otoscope , galite peržiūrėti gyvų vaizdo ausies ir saugiai pašalinti ausų sierą. Galite išsaugoti nuotraukas ir vaizdo ir siųsti juos į savo sveikatos priežiūros specialistą 5.Patogus ir praktiškas buities įrankis, kuris padeda lengvai patikrinti, kūno dalių, pavyzdžiui, ausies kanalas, galvos, poras, ateik, burną, nosį ir daugiau. Saugo jus ir jūsų šeimos gera fizinė būklė. Kas 's į lauką? 1"Visual earwicker endoskopą 1*Priedai 1 rinkinys.Naudotojo vadovas Apie Laivybos

- Basilico-pica.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, kai mokėjimas baigtas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai šis procesas laikas yra per.

- Jei užsakymas buvo uždarytas saugumo sumetimais, tada galite kreiptis į paslaugų išspręsti problemą, kad pagal šią nuorodą: (Basilico-pica.lt paslaugos).

- Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

- Daugiau informacijos apie tai, pristatymas, prašome rasti šio pareigūno padėti nuoroda:

- Mūsų įsipareigojimas atvykimo laikas yra 60 dienas(Brazilija: 90 dienų) . Jei jūs negalite gauti paketą, per 60 dienų, arba norite sužinoti, kur, pakuotę, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes seks tai už jus.

Apie Mokėjimą

-Kokie apmokėjimo būdai galiu naudoti Basilico-pica.lt?

PROGRAMA: visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir Basilico-pica.lt Kišenėje.

PC: mūsų interneto svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir Basilico-pica.lt Kišenėje

- Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome spustelėkite šią oficialios pagalbos nuorodą:

Apie Atsiliepimą

- Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome padėti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždučių) , ačiū!

- Jei jūsų prekė viduje sklypas buvo sudaužyti ar pavogti akivaizdu, nors jūs gaunate. Ginčas?? NE!!! Tai nėra geras sprendimas. Susisiekite su mumis ir parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą apie problemą, jūs patenkinti, mes stengiamės padėti jums išspręsti ją.

- Su bet kokia problema, mes galime jums padėti, jūs galite rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Garantija

Prašome rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Sugrįžti & Grąžinti

Prašome rasti šio pareigūno nuorodą:

Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
6 LED light Šviesumas reguliuojamas
Židinio nuotolis 2cm
Objektyvo Skersmuo 5,5 mm
Exposre šviesos Automatinė
Rezoliucija 640*480
Darbinė Temperatūra 0-70 laipsnis
Vaizdo formatas AVI
Modelio Numeris MYN-JIS-02
Paramos Sistema "Android", XP, Win7, Win8, Vista
Prekės Pavadinimas Rmssim
dydis visual otoscope
Peržiūrėti kampas 70 laipsniu
Elemento Tipas Ausų Priežiūra
Maitinimo Šaltinis 5 V NS per USB jungtį
Kadrų dažnis 30 kadrų per sekundę
Jutiklio dydis 1/9 colių
Kilmės KN(Kilmės)
Nuotraukos formatas JPEG

Panašūs produktai