2vnt Ausies kiaušinių tikrinimo šviesoje Ausų Žvakių Terapija kūgio supylimo Beewax Natūralus kiaušinių tikrinimo šviesoje gydymo Įstaigą SPA Ausies Slaugos Įrankis

€0.10

-47%

€0.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausų Priežiūra, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Ausų Priežiūra, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Ausų Priežiūra.

2vnt Trimitas Stiliaus kūgio supylimo Beewax Gamtos Ausies Žvakės Ausies kiaušinių tikrinimo šviesoje Terapijos Ausies Priežiūros Terminio Auricular Terapija, Veido Liftas Įrankis

Savybės:

Aromaterapija ausies žvakės daugiausia naudojamas gydyti galvos svaigimas, nosies obstrukcija, spengimas ausyse, atminties praradimas, intrakranijinės aukšto ir žemo slėgio, emocinis nestabilumas, intrakranijinės nervų pusiausvyros sutrikimas, veido neuralgia, pharyngitis ir kitose gydymo.

Ji gali skatinti naudoti intrakranijinių šiluminės linijos, padidinti deguonies, energijos ir kraujo cirkuliacija, leido kiekvieną mėgintuvėlį, kad atsilikimas.

Remonto galimybę išmetamųjų dujų, neigiamą energiją ir nukentėjusio srityje, sustiprina funkcija ir kūno formos kūną.

Jaučia penkių pojūčių aromaterapija, kad jus toli nuo taršos miesto, tegul sau pamerkti į senas kvapnios SPA, pašalinti rūpesčių jums, išskleisti užimtas smegenų pašalinti kaukolės toksinus, padidinti dvasią, stiprinti imunitetą, atidėti senėjimo, kad mūsų mąstymas labiau judrus.

Jaučia penkių pojūčių, aromaterapija į natūralių kvepalų, ir padėti jums sėkmingai savo karjerą.

Aromaterapija ausies žvakės savybės: nėra dūmų, nėra pelenų, liepsnos stabilumas, saugus naudoti (deginimas pelenų be temperatūros), negalės odą, sudėtyje yra aukštos kokybės gryno eterinio aliejaus.

Naudojimas: Guli vienoje pusėje, kitą-prie kitos ausies, su medvilnės kamuolys, įdėkite ausies žvakės į ausį, šviesos kitos pusės, įrašyti į saugos linijos ir gesinti.

Techniniai duomenys:

Pagrindinės sudedamosios dalys: produkto grynos medvilnės medžiaga, grynas eterinis aliejus ir bičių vaškas.

Pagrindinis ingredientas sidabro žiedas :aliuminio folija, popieriaus.

Dydis: 19cm/7.48", 24.5 cm/9.65"

Operacija veiksmus:

1. Pirmas reguliuoti patalpų apšvietimas šiltas, laikyti kambario ramioje ir išvengti oro konvekcija.

2. Paruošimo elementai: pora aromaterapija ausies žvakės, žiebtuvėliai, popieriniai rankšluosčiai, stikline vandens ir medvilniniais tamponais.

3. Naudoti lengvesni uždegti ausies kvapnios žvakės, ir tada padėkite jį į ausies vertikaliai po degimo. Viena vertus, yra fiksuotas (su pagalbos iš kitų).

4. Kai ausies kvapnios žvakės dega iki centimetrą aura, ją galima išimti ir įdėti į vandenį taurės užgesinti. Tada nuvalykite savo ausis su šlapia medvilnės tamponai ir toliau iš kitos pusės.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2 x Ausies Žvakės/2 x Ausies Žvakės Dokumentus

Medžiaga grynos medvilnės medžiaga, grynas eterinis aliejus ir bičių vaškas
dydis 19/24.5 cm
Prekės Pavadinimas JOCESTYLE
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Ausų Priežiūra
Modelio Numeris Face Lift Įrankis

Panašūs produktai