Juokinga, Standus Virvę Magija Gudrybės Vaikas Stebuklinga Įdomus Klasikinis Arti Gatvės Etape Magija Rekvizitai Žaislas Komedija G8235

€1.04

-41%

€1.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Magija Pavadinimas :Standus Virvė

Gaminio Dydis: 95*1,5 CM

Aprašymas: -Tai garsaus Indijos Virvė Apgauti Iliuzija. -Magas rodo virvės gabalas, apie 95cm ilgio. -Tt-tai tik paprastas virvė, jei Virvė yra susukti per magas ranka -Ir tada magas dabar tempia virvę tarp savo dvi rankas, bet ir horizontaliai, ir apsimeta, kad hypnotise virvę. -Viena vertus išleistas, ir virvė stovi standus kaip klijuoti. -Magas pučia ant lyno paprasčiausia, ir ji nukrenta šlubuoti dar kartą. -Galite kartoti šį magišką akimirką, kai jums patinka. -Jokių sąlygų ar papildomų priedų. -Jis atneš jums daug įdomus. Tai yra produktas, dėl magų. 100% Brand new ir aukštos kokybės. Rekomenduojama nuo 12 m. ir daugiau. 95cm ilgio

39159 Jums Gali Patikti.........

1). Kai kurie rekvizitai gali būti ne Instrukcijos,

2). Kai kurie rekvizitai tik Kinų ar Japonų Instrukcija.

3). Kai kurie mokymo vaizdo Kinijos, jūs galite skaityti veiksmų

Pastaba:

Kinija Paštu, Oro Paštu, lėtas, o galima lost sklypo, todėl neįmanoma išvengti problemų, tarptautinėse prekybos. Geros derybos, yra labai svarbi . Prašome don ' t open ginčą, vienu metu iki susisiekti su manimi.

Bus išspręsti jūsų problemą iš karto. Jei ne išspręsti, I bus siųsti jums naują tvarką, arba grąžinsime jums į kitą, kad (Suteikti jums tam tikrą nuolaidą kitam užsakymui).

Savybės Lengva Padaryti
Medžiaga Medvilnės
Lytis Unisex
Veiklos Formos Close-up Magic
Modelio Numeris Standus Virvė
Amžius 8-11 Metų
Yra Instrukcija No
dydis 95*1.5 cm
Prekės Pavadinimas kairėje magija
Tipas virvė

Panašūs produktai