Dingsta sulčių, Kavos Mojoe pieno John Kennedy magija gudrybės žaislas iliuzija mentalism rekvizitai komedija gatvės etape E3064

€0.56

-22%

€0.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Magija Pavadinimas :Dingsta sulčių, Kavos Mojoe

Gaminio Dydis: 8*8CM

Aprašymas: Jūs esate kavinėje, atsipalaiduoti su draugais ir gurkšnojant mėgstamą puodelį joe. Jūs esate laukia, kol momentas yra tik teisę už kai... MOJOE! "Žiūrėti", jūs sakote, kaip jūs laikykite kavos puodelį, tarp delnų. Staiga galite, įjunkite jį aukštyn kojom ir tada sutrinkite jį! Iš viso šokas ir baimė atsiranda, kaip visi bando pabėgti išsiveržimas, karšto skysčio. Akimirkų, į priblokštas būklės, jie supranta, kad kava yra visiškai išnyko ir kad jos buvo labai, labai blogai neapsigaukite! Su MOJOE galite padaryti kavos išnykti ar net pakeisti į kažką kita, pavyzdžiui, kavos pupelės! Jis veikia su popieriaus puodeliai ir taip pat keraminiai puodeliai. MOJOE taip pat dirba su skirtingų gėrimų, pavyzdžiui, Kokso? pieno ir kt. MOJOE nustato sekundės ir patvarus gudrybė trunka metų! Jūs gausite revoliucinis MOJOE gudrybė kartu su DVD video mokymo John Kennedy mėgstamą dingsta ir pokyčius.

38890 Jums Gali Patikti.....

1). Kai kurie rekvizitai gali būti ne Instrukcijos,

2). Kai kurie rekvizitai tik Kinų ar Japonų Instrukcija.

3). Kai kurie mokymo vaizdo Kinijos, jūs galite skaityti veiksmų

Pastaba:

Kinija Paštu, Oro Paštu, lėtas, o galima lost sklypo, todėl neįmanoma išvengti problemų, tarptautinėse prekybos. Geros derybos, yra labai svarbi . Prašome don ' t open ginčą, vienu metu iki susisiekti su manimi.

Bus išspręsti jūsų problemą iš karto. Jei ne išspręsti, I bus siųsti jums naują tvarką, arba grąžinsime jums į kitą, kad (Suteikti jums tam tikrą nuolaidą kitam užsakymui).

Modelio Numeris E3064
Prekės Pavadinimas kairėje magija
Yra Instrukcija No
Tipas KORTELĖS
Lytis Unisex
Amžius 8-11 Metų
Savybės Lengva Padaryti
dydis 8*8 cm
Plastiko Tipas PP
Medžiaga Plastikiniai
Veiklos Formos Close-up Magic

Panašūs produktai