Už Puikiai ESP John George - Magija gudrybės

€1.19

-14%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau. Nedvejodami įsigykite. Turiu daugiau nei 30,000 produktus. Mes tik parodė, kai kurie produktai. Jei negalite rasti produktas jums reikia, Prašome rašyti man ir aš jums padėti. Geriau kainas ir paslaugas, Prašome atkreipti dėmesį į mano parduotuvę, ačiū.

Už Puikiai ESP John George

Galutinis ESP testą. Geriausias. Norimą. Vienas, kad bus padaryti juos TIKĖTI.

"Man buvo visiškai supainiojo." - Jeff McBride

"Mano visų laikų mėgstamiausia pasivaikščioti mentalism gabalas. Suprantu, kad KIEKVIENAS iš arti koncertą ir aš." - Cody Fisher

Tai vadinama "ne tik Puikus ESP" John George, ir tai tiesiog stulbinantis. Argumentai " už " ar raving apie tai. Tai geriausia ESP demonstravimo, aš kada nors matė, tai tikrai, kad geras.

Pažvelgti į veidus žiūrovai. Tai, ką ji jaučia.

Jūs prognozuoti, KAS kortelė jūsų žiūrovas galvoja, PRIEŠ pasirinkdami jį. Ir, skirtingai nuo kitų ESP gudrybės jūs matėte, nereikia "reguliuoti" korteles, kol jums jų parodyti. Aš tikiu, KAD yra dalis, kad supainiojo Jeff McBride, ir tai yra dalis, kad bus kvailas bet kiti magai jums tai atlikti, taip pat.

Informacija: Ateina su viskas, ko jums reikia, kai jūs baigsite atlikti jums iš karto bus iš naujo nustatyti atlikti dar kartą, ir nėra sunku juda.

Medžiaga Magija
Modelio Numeris 8888
Veiklos Formos Magija Gudrybės
Amžius Suaugusieji
Lytis Unisex
Savybės Naujokas
Prekės Pavadinimas abay
Yra Instrukcija No
Tipas Įvairus Prop

Panašūs produktai