Mielas Hairclips LOL Staigmena Lėlės Plaukų Clips Mergaitėms Baby Girl Priedai L. O. L Animacinių filmų Angelas Sparnų Apdangalai, Kalėdų Dovanos

€1.86

-15%

€2.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Atgal 5CM pusė padengta audeklu, antis įrašą, apie 12g

Mūsų kainos yra žemos, tačiau jo kokybė yra tokia pati! Prašome būti tikri, kad perkate! ! !

Produktų šioje parduotuvėje yra paimti natūra, ir po apdorojimas bus atliekamas šiek tiek pagal poreikius ir išbandyti, kad atitiktų faktinę produktus, todėl, kad tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate, bet dėl apšvietimo, kampuočiai, ekrano spalvų nukrypimai, asmens suvokimas, spalvas ir kt. Skirtumas tarp faktinio produkto ir nuotraukoje gali sukelti kai kurių spalvų skirtumas, galutinis spalvų prašome kreiptis į tikrasis produktas. Prašome atidžiai pasirinkti po visiškai bendrauti su mūsų klientų aptarnavimo prieš perkant.

Dėl pristatymo: Prieš vežimą, mes turime ką nors kruopščiai patikrinti. Tai yra neišvengiama, kad ten yra keletas nedidelių nukrypimų. Prašome suprasti, nes daugelis iš jų yra smulkūs priedai ir rankų darbo. Ačiū!

Svoris 9g
Tipas Kita
Absorbcija Kita
Funkcija Priedai
Technics RANKŲ darbo
Stilius anime
Vienkartiniai No
Prekės Pavadinimas L. O. L. STAIGMENA!
Formos Kita
Medžiaga Kita
Rinkinys Tipas No
Modelis Aplikacijos
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelio Numeris Kūdikio plaukų aksesuarai

Panašūs produktai