Nemokamai Virtuvė Popieriaus Ritinėlio Priedų tvirtinimo prie Sienos Tualetinio Popieriaus Laikiklis iš Nerūdijančio aukštos kokybės Plieno Vonios kambarys audinio rankšluostį priedai bagažinės laikikliai

€0.73

-16%

€0.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Popieriaus Laikiklius, Namų Tobulinimas, Pigūs Popieriaus Laikiklius, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Popieriaus Laikiklius.

Klausimai ir atsakymai: (1) Klausimas: Ar labai didelis ritinius, tinka? Atsakymas: Sveiki, dydį šio popierinio rankšluosčio laikiklis 16*8,5 cm, todėl ji netinka dėl per dydžio tipo popieriaus ritinėlio. (2) Klausimas: tai būtų ne pridėti reguliariai dažytos, vonios sienelės? Atsakymas: Taip! Aš tiesiog pridedamas mano praeitą savaitę prie sienos ir viršelio maža anga į senas laikiklį į kairę. Atrodo gerai iki šiol. Aš tikiuosi, kad jis bus turėti daugiau. (3) Klausimas: ar šie poliruoto ar matinio? Atsakymas: manau, kad Šepečiu. Aprašymas: 1. Medžiaga: Tualetinio Popieriaus laikiklį sudaro didelio stiprumo medžiaga 304 nerūdijančio plieno, Tvirtos, aukštos atsparumo korozijai ir labai lengva valyti. 2. Lipnios: yra lipnios juostelės tualetinio popieriaus, rankšluosčių laikiklį, stiprus adhesiveness ir atsparus vandeniui. 3. Stiprus pritaikomumas: Paprastas ir dosnus dizainas tinka, tualetas, vonios kambarys, virtuvės stilių. Cilindrinis strypas, lengviau traukti, popieriniai rankšluosčiai. Gali būti stovėti tualetinio popieriaus laikiklis. 4. Lengvas montavimas: Nėra gręžimo tualetinio popieriaus laikiklį, nereikia profesionalūs įrankiai, vinys nemokamai, be gręžimo ir sugadinti jūsų sienos. Galite klijuoti jį į norimą padėtį. 5. Savybės: Moderni ir paprasta atrodo, europietiško stiliaus atidaryti rankenų konstrukcija leidžia popieriaus ritinį pokyčiai lengva. Specifikacijos: Spalva: Kaip pavaizduota Medžiaga: nerūdijančio plieno Paviršius procesas tipas: šepečiu tipo Dydis: Apie 16 x 8,5 cm Kiekis: 1Pc pakuotę įeina: 1 x Tualetinio popieriaus laikiklį (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.) Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Tipas Popieriaus Laikiklius
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris 030

Panašūs produktai