Lipnios Virtuvės Ritininio Popieriaus Laikiklis Pagal Kabineto Nerūdijančio Plieno Popierinių Rankšluosčių Laikiklį, Virtuvė, Vonios Kambarys Gręžimo Nr.

€2.22

-18%

€2.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Popieriaus Laikiklius, Namų Tobulinimas, Pigūs Popieriaus Laikiklius, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Popieriaus Laikiklius.

Savybės:

1. Gręžimas-nemokama ir sieniniai - nereikia gręžti baldų ar sienų įdiegti popierinių rankšluosčių laikikliai. Klijai gali būti klijuojami prie spintos arba sienos ir gali būti lengvai įrengti.

2. Patvarus-popieriniu rankšluosčiu stovas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, atsparus vandeniui ir rūdžių įrodymas. Išplėstinė klijai yra patvarus ir gali būti montuojami virtuvės ar vonios nustatyti popieriniai rankšluosčiai.

3. Nuimamas-popierinių rankšluosčių laikiklis su dviem stipri, bet kilnojamojo klijai, prašome naudoti plaukų džiovintuvas šilumos klijų prieš ašarojimas juos išjungti. Jei pirmasis tinkamai neveikia, naudokite kitą.

4. Mados modernus dizainas laikikliai tinka šeimoms, virtuvė ir vonios kambarys. Ji gali turėti 11.2 cm popieriniai rankšluosčiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Dydis: 305*110mm/12*4.33 į

Spalva: Sidabro/Juoda

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Ritininio Popieriaus Laikiklis

Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Mados modernus dizainas laikikliai
Sertifikavimo NĖRA
Funkcija 1 Gręžimas-nemokama ir sieniniai
Dydis
Tipas Popieriaus Laikiklius
Prekės Pavadinimas alloet
2 funkcija Patvarus-popieriniu rankšluosčiu stovo
3 funkcija Nuimamas-popierinių rankšluosčių laikiklį
Modelio Numeris Ritininio Popieriaus Laikiklis

Panašūs produktai