Kanapių Virvė Tualetinio Popieriaus Laikiklį Retro Pramonės Sienos montuojamas Rankšluosčio Stovas, skirtas Namų Puošybai Tualetinio Popieriaus Stendas

€0.49

-9%

€0.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Popieriaus Laikiklius, Namų Tobulinimas, Pigūs Popieriaus Laikiklius, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Popieriaus Laikiklius.

Šis tualetinio popieriaus virvę stovas yra gerai žinomas dėl savo tobulą vonios apdailos ir laivybos apdaila. Idealiai tinka jūrmylių pirtys, pakrantės stiliaus cloakrooms ar paplūdimio vilos.

Spalva: Khaki

Ypatybė:

Lengva įdiegti

Tinka daugumai tualetinis popierius, rankšluosčiai

Laikyti jį švarus ir tvarkingas

Idealiai tinka jūrmylių apdailos vonios kambarys

Produkto specifikacijos: (Stilius, su lazdomis)

Medžiaga: Natūralaus džiuto virvės , Granulių ir Medinės lazdelės

Montavimo Būdas: Sieniniai

Dydis:bendras ilgis džiuto virvę kartu apie tai 15.1 colio(38.5 cm)ir medinės lazdelės ilgis yra 9,7 colių(24.8 cm)

Pakavimo sąrašas: (Stilius, su lazdomis)

1* Tualetinio popieriaus laikiklį-virvę

1* Medinės lazdelės

Medžiaga: Natūralaus džiuto virvės, Granulių ir medinės lazdelės, kurios bus ne rūdžių. Jis gali būti naudojamas ilgą laiką. Puikus jūrmylių, Kaimiškas, vandenynas, paplūdimys, apdailos vonios kambarys.

Lengva Įdiegti: Gali būti montuojamas tiesiai ant sienos, naudojant kablys (be kabliuko).

Produkto specifikacijos: (Be stick stilius)

Medžiaga: Natūralaus džiuto virvė su klijais, sienos kablys

Montavimo būdas: Sieniniai

Dydis:bendras ilgis džiuto virvę kartu apie tai 23.2 cm(59cm)

Pakavimo sąrašas: (Be stick stilius)

1* Tualetinio popieriaus laikiklį-virvę

1* Lipnios sienos su mediniais kablys

Medžiaga: Natūralaus džiuto virvė su klijais prie sienos kabliu, kuris bus ne rūdžių. Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Prašome atkreipti dėmesį, jog lynas ar virvė yra lanksti ir jis bus pakeisti savo formą, pagrįstą svorio popieriaus ritinio ar rankšluosčiu.

Lengva Įdiegti: Lengva Įdiegti Be Įrankiai ir Gręžimo & Varžtai.Nulupkite filmas, kablys, išlaikyti bazę, tvarkingas, tvirtinamas prie paviršiaus. Gali būti naudojamas ant stiklo, medžio, keraminės plytelės, gipsas ir kt.Kablys gali būti pašalintas, medinės Vinys gali ir toliau naudoti, bet bazė bus sugadintas. Dažų sienos, nuimkite jį bus pažeisti sienos, todėl nereikia naudoti dažų sienos.

Tualetinio Popieriaus Laikiklis: Sienos kabo popieriaus tualetinio popieriaus laikiklis gali būti naudojamas kaip senovinis jūrmylių apdaila, su pramonės ir laivybos elementus, sukurti unikalų stilių, įvairių papuošalų,žymiai didinant interjero šviesą ir estetiškas, ekologiškas dekoratyvinis stilius, tinka naudoti patalpų viduje.

Daugiafunkcinis: puikus tualetinio popieriaus laikiklį, taip pat gali būti naudojamos pakabinamos virtuvės knyga ar kaip rankšluosčių džiovykla. Į džiuto virvės tualetinio popieriaus laikiklis idealiai tinka jūrų vonios kambariai, svirnas tualetai, pakrančių stiliaus cloakrooms ar paplūdimio vilos.

Bohemiškas Stilius: Paprastas ir elegantiškas dizainas, rankų darbo, tai puikus tualetinio popieriaus funkciškai savo rėmo nepridedant chaosas, savo erdvę. Jis atneš bohemijos ir vintage stilius, kad jūsų dekoro.

Jei turite klausimų apie savo pirkiniu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes teikti aukštos kokybės produktus ir geriausias paslaugas visiems mūsų.

Stiliaus su lazdomis

Be stick stilius

Projektas Popierinių Rankšluosčių Džiovykla
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Ekranas Scena Tualetas, Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys, Ir Tt.
Stilius Bohemijos
Spalva Chaki
Medžiaga Natūralaus džiuto virvės, Granulių ir medinės lazdelės,
Naudojimas Saugojimas

Panašūs produktai