Vyriški žvejybos tinklas Oro Pralaidumas Širdies formos (C-string Juoda Sexy C-string Thong Nematomas Apatiniai Panty Vyrai

€1.80

-41%

€3.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Mens C-string nematomas thong apatinis trikotažas yra suprojektuoti, kad minimalų aprėpties ir suteikia jums daugiau laisvės ir judėjimo. Tai vyriški, C-string diržas bus ne tik žavesio jūsų partneris, bet taip pat ji atneš ir fantazijos į miegamąjį. Užbaigti savo drabužių kolekciją su seksualus ir stilingas mens diržas. Gauti seksualus vyrai diržu ir suteikti siurprizas jūsų partnerį!

Savybės: Tipas: C-string vyrams Teminiai, su širdies formos ir žvejybos tinklas dizainas, seksualus pakankamai Gerą oro pralaidumą, labai patogūs dėvėti Nr. pusėje dirželiai, tiesiog slysta į vietą Orui ir patogūs Spalva: Juoda Dydis: Nemokamai Medžiaga: Net (Nonelastic)

Komplektą Sudaro: 1 x (C-string

Pastaba: Dėl sveikatos taisyklių, gaila, kad jums pranešti, kad mes negalime priimti deklaracijas intymių drabužių. Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis arba laikyti kredito. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Modelio Tipas Kietas
Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Apdaila Nėriniai
Prekės Pavadinimas Phenovo
Kyla Tipas Ultra-Low
Medžiaga Nailonas

Panašūs produktai