Vaikai Archeologiniai Kasinėjimai Žaislai, Brangakmenio Kasti Kamieninių Mokslo Rinkinys "PASIDARYK pats" Kasybos Kasimo Žaislai Berniukams, Mergaitėms Dovanų

€2.31

-28%

€3.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Vaikai Archeologiniai Kasinėjimai Žaislai, Brangakmenio Kasti Kamieninių Mokslo Rinkinys "PASIDARYK pats" Kasybos Kasimo Žaislai Berniukams, Mergaitėms Dovanų

Kulka Taškų: 1、Kasybos Priemonė: Šis perlas kasybos įrankis leidžia junior paleontologists patirti smagu kasti gamtinių akmenų, iš gipso.

2、Pagerinti praktinės Veiklos: Vaikų kasti kaip paleontologist. Tai yra puiki priemonė, skirta gerinti vaikų praktinę veiklą, kai įsisavinimas, mobiliųjų telefonų ir kitų elektronikos produktų šiuolaikinėje visuomenėje.

3、Atrasti Kristalų Lobis: Duoti savo vaikams jaudulį kasimo a real gem mine.

4、Aukštos Kokybės: national geographic žaislai pasididžiavimas teikia tik aukščiausios kokybės gaminius, o kiekvienas produktas ateina su pilna pasitenkinimo garantija.

5、Viskas, ko Jums Reikia: Įskaitant kasimo plytos, kaltai, šepečiai, leiskite vaikams kasti valandas.

Savybės:

1. Pagalba kasybos įrankių, kasti unikalų pasaulį, kaip tikras paleontologist.

2. Geriausias pasirinkimas, vaikų gimtadienio dovanos, ar Kalėdų dovanos.

3. Vaikai gali lengvai valdyti ir smagiai.

4. Puiki dovana: įdomus ir švietimo dovana įvairaus amžiaus žmonėms. Ji įkvepia meilė mokslo ir paleontologija ir įdomus būdas.

Specifikacija:

Medžiaga: molis

Taikoma amžius: vaikams nuo 6 metų amžiaus

Spalva: purvo

Pakavimo Sąrašas:

1 Komplektas *Archeologiniai Kasinėjimai Žaislai

Įspėjimas NĖRA
Medžiaga
Spalva
Taikoma amžius
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Modelio Numeris NĖRA
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Amžius 8~13 Metų

Panašūs produktai