Automobilinis Įkroviklis 4.2 Greitas Įkroviklis Motociklo Dual Auto USB Įkroviklio Lizdas LED Ekranas su Dangteliais Sunkvežimių Valtis Automobilinis Maitinimo Adapteris

€3.20

-37%

€5.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Pastaba: 1.Patikrinti, didžiausios įtampos įrenginiuose mokėti iš anksto. 2.Visada apima realizavimo kai noy norėdami aviod dulkėms ir vandeniui patekti. 3.Šis produktas yra 12-24V transporto priemonės tik. Funkcijos : 1.Spalvos: Mėlyna,Žalia,Raudona,Balta,Oranžinė 2.Medžiaga: plastikas+Metalas 3.Dydis: apie 50x36.5m ir 4.Pareigos:Trumpo jungimo/perkaitimo apsauga. 5.USB lizdas 5V. 6.Atsparus vandeniui apsauginiai gaubteliai ir USB dangtelį. 7.Aukštos ir žemos temperatūros atsparumas liepsną ABS medžiaga, gali būti naudojama -20~80 Celsijaus aplinkoje, svaigalų saugos koeficientas. 8.Privalumas: 1).Dual USB, visa produkcija iki 4.2 A, paramos krauti 2 įrenginius vienu metu. 2).Daugiafunkcinis produktas su mėlyna LED lemputė, puikus kelionės naudoti. 3).Vandeniui atsparus dulkėms medžiagos, gali būti naudojamas interjero ir eksterjero programą. 4).Gali būti montuojami vertikaliai, horizontaliai arba po brūkšnelio, ar bet kokio plokščio paviršiaus. 5).Plačiai naudojamas su elektros įranga maitinimo šaltinis: A. Transporto priemonės,GPS, mobiliojo ryšio telefonas, fotoaparatas, mp3. B. pritaikyta "iPad", "iPhone" Ir "iPod" - greito įkrovimo visu greičiu (2.1 Amperų, skirtą "iPad", 1Amp iPhone/iPod). C. Kreiptis į visus USB įkrovimo mobiliųjų telefonų arba kiti elektroniniai prietaisai. Paleisti kelis priedus vienu metu, labai patogu ir lengva naudoti.

Pavadinimas 6 usb įkroviklis
Kitos Dalies Numeris automobilinis usb įkroviklis
Funkcija Pažangi Skaitmeninės Ekranas
pavadinimas 8 USB Auto Įkroviklis
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Pavadinimas 1 Greitai įkrauti
Šalis/Regionas Gamyba Guangdong,Kinija
pavadinimas 5 kroviklis auto
Tinka "iPhone" Xiaomi "Samsung" Mobilųjį Telefoną
Prekės Svoris 0.02kg
Dabartinis 4.2 A
Elemento Plotis 2cm
Mainų Dalies Numeris įkroviklio adapteris
pavadinimas 9 USB Įkroviklis Multi
Paskirties Transporto priemonės Cigarečių degiklio Dangtelis
Specialios Funkcijos Automobilinis Įkroviklis
Elemento Aukštis 1cm
Gamintojas Dalies Numeris Greitai įkrauti
Elemento Ilgio 5cm
Parama 12-24V transporto priemonėms
Vardas, pavardė 2 Automobilinis Įkroviklis adapteris
pavadinimas 7 Telefonas įkroviklis
Pavadinimas 4 įkroviklio adapteris
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas 3 automobilinis įkroviklis mobilaus telefono

Panašūs produktai