Naujų Produktų Naminių Kačių Vyriais Valdybos Kapstytis Po Kilimėlis Minkštas Žaislas Lova Kilimėlis Nagų Priežiūros Pet Žaislai Kapstytis Po Žaislai

€1.90

-42%

€3.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baldai & Scratchers, Namai Ir Sodas, Pigūs Baldai & Scratchers, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Baldai & Scratchers.

Specifikacijos

Elemento Tipas:Pet Žaislas, Žaislai Tipas:Braižymo Matinis Medžiaga:Sizalio,Veltinis Spalva:Kaip nuotraukoje Savybė:Tvirtos Tikslinė Auditorija:Katės Dydžio::50*25*1cm/19.68*9.84*0.39

Savybės

1. Natūralaus Sizalio Motina ir Sveiką Priežiūros,Šis kilimėlis yra ne tik paprastas sizalio motina, bet taip pat sveiką priežiūros stilių, savo meilės kačiukas. 2.Natūralaus Sizalio Medžiagos,siekiant suteikti savo meilės kačiukas geriausias, šis kilimėlis yra specialiai pagaminti iš natūralaus sizalio, kuriai priklauso kieto pluošto, kuris yra dėvėjimuisi atsparios, tvirtos, sūraus-šarminis tolerancijos ir kovos su korozija. Jūsų augintinis bus tikrai sužavėti, mat iš karto. 3.Griežtai Amatų ir Mini-draugiškas,išvengti kilimėlis iš pažeistų nulio, vieni laivai yra griežtai valdymo. Todėl, kad motina rodo, kad jums priklauso struktūrinio tekstūros ir slydimo draugiškas. Jis nebus padaryti jūsų augintinė nepatogu. 4.Patvarus ir Turiningas Dizainas,išvengti kilimėlis iš skaldymo, tai kraštas, yra užfiksuota, kad ji gali būti stabilus, kai jūsų kačiukas nulio. Be to, daugiau stabilių rezultatų, ji yra įrengta su slydimo atspari apačioje daro savo augintinio, žaisti su smagiau.

Paketas Apima:

1 x sizalio kilimėlis

Pastabos

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Savybės 4 kačių reikmenys
Funkcijos 12 Katžolių
Funkcijos 9 gatos
Funkcijos 7 diskelių žuvų katė žaislas
Medžiaga Nailonas
Funkcijos 3 katė vyriais
Funkcijos 11 Sode
8 funkcijos mascotas
Funkcijos 1 automatinis katės dubenėlį
Funkcijos 10 pirštinės katėms
Funkcijos 2 Katė drabužiai
dydis 54x25x1cm
Tipas katės
Funkcijos 5 vilnos pirštinės
Funkcijos 13 Cosplay
Bruožai 6 anti-scratch katėms
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai