Sofa-Anti-scratch Lipdukas Katės Kapstytis Po Baldai, Sofos Letena Raštas Pagalvėlės Apmušalai Odinės Kėdės

€3.28

-40%

€5.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baldai & Scratchers, Namai Ir Sodas, Pigūs Baldai & Scratchers, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Baldai & Scratchers.

[xlmodel]-[produktai]-[50432]

[xlmodel]-[produktai]-[50432]

[xlmodel]-[custom]-[50436]

[xlmodel]-[custom]-[50436]

Sofa-Anti-scratch Lipdukas Katės Kapstytis Po Baldai, Sofos Letena Raštas Pagalvėlės Apmušalai Odinės Kėdės

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės !

Elemento Tipas:Baldų Nulio Apsaugai

Medžiaga:PVC

Dydis:47 cm/18.5"*15 cm/5.91"

Žanras:Patvarus

Spalva:Skaidrus

Savybės:

Lengva Įdiegti: klijai yra netoksiški ir nekenksmingi, lengva įdiegti.

Baldai Raštas: apsaugoti patalpos apdaila, durys, kilimai, ekranai ir medinių gaminių iš kačių nagai.

Be Holing: produktas yra labai lipni, kurios jai nereikia pin nustatyti produktų, jums nereikia pridėti skyles, baldai.

Skaidrus Nematomą Apsaugą: paviršiaus katė nulio pad yra sklandžiai ir skaidriai. Po įdiegimo, ji nebus sugadinti išvaizdą saugomų produktų, tokių kaip sofos, durys, mediniai produktai.

Ne toksiškos Medžiagos: medžiaga-produktas yra netoksiškas ir ne kvapo naminiams gyvūnėliams, ir žmogaus, ir ji negali būti kenksmingi.

Komplektą Sudaro:

2*Pet, Sofos, Sofa-anti-scratch Raštas

PREKĖS KODAS:ZMM4569A

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[50433]

Apie pristatymo

Jūsų užsakymas bus išsiųstas adresu, kuris siūlo jums, Todėl prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimo (Jei jūs judėti į naują adresą, prašome susisiekti su mūsų darbuotojų ir pasakykite mums savo naują adresą. Ačiū.) Mes atsiųsime per 5 darbo dienas, kai mūsų darbuotojas patikrino jį be problemų(Atostogos gali būti pratęstas)

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas,Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Ką turėčiau daryti, jei prekės gaunu yra sugadintas?

Visų pirma, pateikite nuotrauka sugadintų prekių, jei būtina, pateikite vaizdo (gali manote, kad mūsų prašymas yra pernelyg didelis, bet prašau, atleisk mums, nes mūsų darbuotojai buvo kruopščiai tikrinami prieš siunčiant užsakymą, patvirtina, kad nėra jokių problemų, Tik atsiųsti vėliau.).

A: Mūsų darbuotojai patvirtins, ar ne tiesa, remiantis įrodymais, jeigu jums. Mes suteiksime kompensaciją už sugadintas prekes gavote. Suma mokėjimo priklausys nuo žalos.

B: Jei mūsų darbuotojai matė, kad įrodymai, pateikti jums, negaliu patvirtinti, kad žala prekėms, atsiprašau, mes ne kompensuoti, ačiū (tai daugiausia tiems, kurie sąmoningai pasirinkti bėdų.Sutikome keletą žmonių,kurie gavo paketą ir sakė, kad prekės buvo blogai, ir paprašė grąžinti pinigus, jie negali pateikti įrodymų, žinoma, mes nežinome, ar pakuotėje yra blogai. Šie žmonės tiesiog nori šantažuoti jav.)

Apie Logistiką

Jei jūsų sekimo numerį, negaliu rasti informacijos,prašome nesijaudinkite, logistikos informacijos atnaujinimas bus nedelsiant po siunčia savo paketą. Prašome palaukti tam tikrą laiką, paklausti.Jums bus gauti savo paketą metu mūsų pažadėjo pristatymo laiką.

Apie nuolaida

Aš jau gavau kuponą. Ar vis dar galiu gauti daugiau nuolaidų? Taip, yra papildomos nuolaidos rinkti mūsų parduotuvėje. Daugiau nuolaidų, mes jus informuosime jūs el. paštu.

Tipas katės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai