3M 5M Natūralaus Sizalio Virvių Patvarus "PASIDARYK pats" Priėmimo stalai Kėdės Kojų Katė Braižymo Paštu Žaislas Katė medyje, Įrišimo Medžiagos Pagaląsti Letena

€2.66

-9%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Baldai & Scratchers, Namai Ir Sodas, Pigūs Baldai & Scratchers, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Baldai & Scratchers.

3M 5M 10M Natūralaus Sizalio Virvių Patvarus "PASIDARYK pats" Priėmimo Braižymo Paštu

Ilgis:3 m / 5 m/ 10m Plotis:6 mm/0.24" Spalva: Natūralių spalvų Ateityje: 1. Galite juosta ant jūsų baldų, kad būtų išvengta jų katės žalą. 2.. Ilgas tarnavimo laikas: aukštos kokybės medžiagos, tai virvė yra patvarus, nėra lengva sugadinti. 3. Ekonominio: ji yra labai pakeitimo taisyti senas susidėvėjęs virvę, ant katė braižymo post/medis, kad ji, kaip nauja, jums nebereikės pirkti naują. 4. Sveikos: jis yra saugus ir netoksiškas medžiagos, šis produktas yra nekenksmingas gyvūnams augintiniams. 5. Pareigos: virvė yra šiek tiek šiurkštus žmogaus, bet tai, ką katė mėgsta. Tai skatina juos crazy ir padeda sustabdyti braižymo kitur. Paketą Sudaro: 1 x virvę Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti. 3. 3. Šio lyno nėra jokių kitų priedų.

Katė Nulio Valdybos Įrišimo Medžiagos Katė Pagaląsti Letena

DUK

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Prekės Ženklo Istorija

Aprašykite savo prekinių ženklų istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Medžiaga Sizalio
Spalva Natūralus
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas kačių žaislas

Panašūs produktai